HAHAHA xD

publicerat i Sofie♥;
Felicia just made my night! xD
Haha kan inte sluta garva! Seriöst så sjukt bäst du är! 
I alla fall ska sova nu så jag är pigg inför imorgon. Ont i ryggen också alltid något som ska vara fel. Haha ja men jag ska inte klaga allt för mycket. Eftersom ja vet vad som händer då..
Haha lät dramatiskt där nej bara jag som tycker det? Okej okej. Fan min natthumor är så sjukt dålig! 
Men ska lägga mig i sängen nu och kika med Felicia och Robin jaaao!
Hare så bra!
 

Hearts in the air!

publicerat i Sofie♥;
Mår mycket bättre idag så ska till skolan på måndag. Imorgon är jag ledig på grund av en sak. Men har fixat med kläderna som jag ska ha imorgon så det är klart. Har även duschat så slipper jag göra det imorgon. Men ska i alla fall snart diska. Typ en sak? Haha ja men ska väl plocka undan lite i mitt rum då också eftersom det är kaos. Kläder över hela golvet och skrivbordet. Sitter vid min dator som låter fett mycket men är ovanligt tyst idag. Konstigt men ska även lämna in den snart så. Men nu ska jag diska!

Still sick!

publicerat i Sofie♥;
Hatar att vara sjuk. Har legat i sängen typ hela dagen idag. Sovit två gånger idag också så bra mår jag inte. Blir nog hemma imorgon också måste vara frisk till fredag. Missar säkert en del i skolan nu men det tar jag igen på måndag. Får ta hem saker också. Men är ju fortfarande förkyld, ont i huvudet och feber. Inte så roligt men det går väl över snart. Idag har jag i alla fall bara legat i sängen och kollat på filmer och tagit det lugnt. Mår ju som sagt inte så himla bra. Ska kolla på en till film snart och sova efter den. Orkar inte vara uppe nå länge till. Men skulle bara blogga så ni vet att jag lever!
 

Sjuk! :(

publicerat i Sofie♥;
Åkte hem från skolan idag mådde inte alls nå bra och mår inte bättre nu heller mår sämre om jag ska vara helt ärlig men men så är det. Får s hur jag mår imorgon som jag känner nu blir det inte skola imorgon. Men vi får helt enkelt se. Ska snart lägga mig under täcket och kolla på en film innan jag somnar. Orkar inget annat! Usch för att vara sjuk!
Men ska kolla lite bloggar sen fixa mig för sängen och kolla på film!

lockar håret

publicerat i Sofie♥;
Lyssnar på musik, pratar med Robin och lockar håret samtidigt. Går bra men tar sin lilla tid. När jag är klar med håret ska jag ta fram kläder som jag ska ha imorgon. Orkar inte skolan, mår inte så värst bra heller. Förkylning, ont i huvudet och illamående men skola blir det i alla fall. Jag och Felicia får vara sjuklingar tillsammans. Men om det blir värre under skoldagen så får vi se vad jag gör. Mamma fyller år imorgon också så då kommer hon få sina presenter, hoppas hon blir nöjd. Nejmen ska fixa klart med håret nu sen fortsätta prata med Robin.
 

Förkylning! -.-

publicerat i Sofie♥;
Orka inte blogga när jag kom hem.
Dagen idag var helt okej. Om jag hade mått bra så hade den vart toppen. Gick runt i kupolen och mådde dåligt. Jävla förkylning. Får ont på så konstiga ställen. Benen och i en tand. Hatar att vara förkyld! Fick i alla fall en tröja som jag ska ha på fredag. Berättar inte vad jag ska göra då. Privatliv måste jag få ha. Sen ett par jeans. Riktigt skönt. I alla fall imorgon blir det att bara vila upp sig. Orkar inte skolan och vi har gått en vecka bara. Helt sjukt. Nej men jag får ju helg på torsdag inte för att det är något att skryta om. Vill inte skryta heller hatar det när någon skryter. Nej men har borstat tänderna nyss så ska kika lite på bloggar sen kolla på tvp. Standard. Haha och för er som inte vet vad tvp står för så är det The Vampire Diaries. Yeeaah!
Nej men bloggar kanske imorgon. Annars hörs vi när vi hörs!
 

Natti!

publicerat i Sofie♥;
Så ska stänga av datorn snart men tänkte bara slänga in ett inlägg här. I alla fall imorgon drar vi till kupolen som sagt och kikar lite där. Jag, mamma och Hampus åker nog runt tio antar jag. Sen på söndag så ska jag inte göra någonting bara slappa hela dagen. Så skönt det låter! Haha i alla fall bloggar kanske imorgon annars så hörs vi när vi hörs. Vi gör så. Aja god natt!
nya bilder kommer komma upp om en vecka ungefär ska lämna in datorn så ni får vänta helt enkelt! :)

Flingor

publicerat i Sofie♥;
Hoppas ni haft en bra dag? Det har jag i alla fall. Hade det roligt med tjejerna idag. Mycket skratt. En bra dag helt enkelt. Är lite handikappad också. Så tack Elisa och Felicia för att ni hjälpte mig idag med att ta mina saker :) 
I alla fall tog bussen hem sen proppat med folk. Stannade inte när några tröck på stopp utan bara körde iväg. Hel löjligt några skrek kärring åt henne också. Det är ju lite och ta i. Men har plockat lite i mitt rum fast kan inte ens böja mig så det blir komplicerat. Imorgon far det iväg till kupolen och pröva jeans får se hur det går. Men ska snart kolla på avsnitt jag missat av Vanpire Diaries. Ska ta lite flingor också är rätt så hungrig. Så fixat. Ska äta det nu. Bloggar sen!
 

Hallojsan

publicerat i Sofie♥;
Kände mig bara för att skriva av mig lite för det finns vissa personer som tror dom är smartast, vackrast och snällast och försöker få en annan känna sig som värdelös osv.

Bort med alla negativa tankar nu. Skriver med Elisa just nu så skönt att vi är sams nu sån underbar tjej! 
Måste lägga fram kläder jag ska ha imorgon också helt glömt bort det. Ooops :) Sen duscha sen är det bara att ta det lugnt liten stund innan man kan sova. Hoppas det går bättre att somna inatt för har fortfarande ont i halsen och är förkyld. Tycker synd om er flickor som får vara i min närhet ;) I alla fall i skolan idag så hade jag, Elisa, Felicia och Ida en rolig diskussion men det får ni icke veta. Woop woop. Haha nej då men det var trevligt. Två långa lektioner imorgon efter varandra sorry girls. Men jag kommer vara trött och kommer säkert skratta en hel del. Vill bara förvarna er ;) Nej nu ska jag svara Elisa sen fixa med kläderna och lyssna på lite muuuusic ;)
min fina lillebror♥

Måste bara skriva av mig ni måste inte läsa tvingar er inte!

publicerat i Sofie♥;
Men är det bara jag som stör mig på folk som alltid ska klaga för en liten sak? Liksom om ni har något att klaga på säg det då till den personen inte skriv det på t.ex internet. Ni vet aldrig vem som kan läsa. Vissa kan tolka saker helt fel. Är även så trött på hur man ska och inte ska se ut nu i samhället. 
Måste man vara den pinnsmala tjejen som tränar allt för ofta bara för att folk ska tycka om en? Eller om man är lite överviktig så blir man kränkt av att man är för tjock? Det är ju helt sjukt. Alla är lika fina! Ingen är mer fin än en annan. Alla är vackra på sitt eget sätt. Man ska aldrig och då menar jag det ALDRIG dömma en person man inte känner eller pratat med. Ni vet aldrig vad den gått igenom. Vem vet? Den kanske har dåligt självförtroende och går runt och mår illa för att han/hon tycker att dom är för fula eller för tjocka. Det är ju helt fel! Alla ska vara stolta över hur dom ser ut! Om ni har lite och ta i. Det är inget att skämmas över om ni är mulliga. Visste ni att dom flesta killar föredrar hellre tjejer som har lite och ta i än inget alls? Ni behöver inte vara pinnsmala för att ni ska tycka att ni duger eller att ni passar in. Alla är perfekta. Visst skitsnack finns det överallt. Även bästa vänner snackar skit om varandra vilket jag inte alls förstår varför. Allting kommer fram tillslut till den personen. Så tänk er för innan ni säger något!
Ingen mår bra av att andra ska slänga kommentarer åt en. 
 
Och att folk gör misstag ibland? Visst alla människor gör det men dom lär sig även av det! Så jäkla trött på allt tjat om att " åh hörde du vad hon gjorde, vad dålig hon är" något sånt.
Hallå? Tror ni att ni aldrig gör misstag heller? Alla gör misstag någon gång. Men man lär så jäkla mycket utav dom. Så ingen ska klaga på en annan så himla omoget det är. Ni får klaga hur mycket ni vill på mig om det här inlägget men jag bryr mig inte. Jag har en stor dröm att bli känd inom musiken. Och ingen kommer få stå iför min dröm. Vissa kanske tänker du kommer aldrig bli känd men då tänker jag bara såhär. Tänk en dag när min dröm kommit till verklighet och inte din. Hur skulle det kännas då? Mamma gav mig ett armband för två dagar sedan där det stog lev din dröm. Och det tänker jag göra! Ingen ska få stå iför min väg nu!
Ni som läste det här tackar för att ni gjorde det! Och ni som inte jag tvingade inte er ;)
1399_large
Tumblr_lls3ewxidx1qgpuywo1_500_large

Hola!

publicerat i Sofie♥;
Sitter i soffan just nu och kollar på sexlingar i familjen. Så söta små barn! 
Skolan idag var väl helt okej. Mår inte det bästa men är bara imorgon sen är det ju helg. På lördag ska jag till kupolen också och kolla lite där. Imorgon är det två långa lektioner efter varandra så kommer vaar ganska död efter dom. Haha nejdå men ganska så jobbigt med två långa lektioner efter varandra. Men jag står ut. Regnar gör det just nu också inge ovanligt. Nej ska fortsätta kolla nu.
Hare så bra! 

Mobilen!

publicerat i Sofie♥;
Nyss fixat klart låtar till mobilen så ska stänga av nu och kika med Robin. Social kille. Oftast dårå ;)
I alla fall imorgon så slutar vi ju som sagt tre så då följer Felicia med hem en sväng efter skolan eftersom hon ska klippa sig vid halv fem tror jag det var. Men nu ska jag stänga av och svara Robin. Ska ge han ett smeknamn jag också eftersom att han kallar mig för plutten! :(
Aja god natt! 

Känns great!

publicerat i Sofie♥;
Hostar som bara den och halsen har inte blivit något bättre. Surt! Och vi ska ju fixa med klassrummet imorgon också. Jätteroligt. Eller inte..
Nej ska försöka vara positiv nu om det går. Haha men i alla fall inte sådan jobbig dag imorgon i skolan. Spanskan är bara i fyrtio minuter sköönt! Slutar tre imorgon också så tar bussen hem direkt då och bara slappar. Dumma skolan som gör att jag missar VP( vampire diaries) Jag är seriös när jag säger att jag ska önska mig säsong ett och två när jag fyller år. Haha nej men ska leta på kläder jag ska ha med mig imorgon sen kolla kik säkert någon som skrivit så ska kolla det. 
normala jaaaao! 

Ont i halsen

publicerat i Sofie♥;
Regnar ute just nu tråkigt! I alla fall slutade kvart över två tog halv bussen hem med Felicia. Haft ont i halsen hela dagen idag så blir inget gym idag. Hoppas du inte blir besviken nu Caroline men som jag skrev till dig så kan jag gymma på måndag. Åskar gör det också ute inte alls roligt väder. På lördag så åker jag, mamma och Hampus till kupolen och kikar lite där. Inget viktigt inlägg så blir nog några inlägg senare! :)
 

Trött? Svar: Ja!

publicerat i Sofie♥;
Kom hem runt fem från staden. Haha fult det där lät. Staden. I alla fall var där med Felicia och kikade lite så trött. Skoldagen var helt okej. Hemkunskapen så gjrde vi saftkräm usch så äckligt det var! Men riktigt fint var det i salen. Fräscht! När jag kom hem så gjorde jag klart läxan sen plockade jag fram kläder som jag ska ha imorgon. Ska snart ta en dusch och sen bara chilla!
Just ja vi gick ju till lekparken också och typ gungade på någon ny sak fett läskigt ramlade till och med av en gång xD
Aja ska avsluta nu, uppdaterar mer sen!
 

God natt!

publicerat i Sofie♥;
Fixat på min facebook nu så den är jättefin haha ;)
I alla fall imorgon så börjar vi ju med spanska inte det roligaste då. Men det går väl snabbt eftersom att det är den första lektionen på morgonen. Sen ska det ju regna imorgon och vi ska vara ute på idrotten inte det roligaste då. Men ja ska sova nu så ska försöka hinna blogga imorgon ska upp i tid också. Kommer säkert vara död då. Får se sen i helgen om jag mamma och Hampus åker till Kupolen och kollar på lite kläder. Hon hade tydligen sett snygga jeans på cubus som hon tror att jag skulle gilla. Och då blir ju jag glad :D Missar ju vampire diaries hela veckan på grund av dumma skolan :( min favoritserie och jag missar den. Vet ju redan att jag ska önska mig säsong ett och två av vp! Seriöst ni måste se det det är så sjukt jäkla bra! Men i alla fall kommer säkert slockna när som helst just nu så bäst att sluta skriva. 
God Natt!
Btw Felicia du måste fixa mitt hår imorgon för jag vill ha fläta och jag kan inte göra det själv! :D

First school day. Check!

publicerat i Sofie♥;
Var lite jobbigt att ta sig upp imorse men somnade runt elva igår så inte så konstigt dårå. Hann tyvärr inte att blogga för jag var så himla seg på morgonen. Skoldagen var väl helt ok. Fått en ny tjej i klassen också. Fanny heter hon. 
I alla fall imorgon så börjar vi med spanska roooligt eller inte..
Hatar spanska! Jag klagar redan och jag har bara gått en dag en haha men jag längtar till helgen så man kan få sova. Men har lagt fram kläder jag ska ha imorgon och plockat i mitt rum. Alltså jag är redan sjukt trött usch nej.
Jag updaterar senare ska diska men väntar en pytte liten stund med det.
Hare så bra! 

GOD NATT!

publicerat i Sofie♥;
Kanske hinner slänga in ett inlägg imorgon för ska gå upp vid sex eller ja jag har ställt klockan på sex så ska tvinga mig upp då. Så vi får väl se då. Ska sova nu är riktigt trött så hoppas jag kan somna också inte säkert det. Men ja jag slänger in ett inlägg imorgon om jag nu hinner det!
GOD NATT! ♥

I love it!

publicerat i Sofie♥;
Kom hem från Fors runt fem tror jag den var. Handlade lite snabbt innan mamma åkte hem och gjorde varma mackor. Ska snart duscha sen blir det att fixa inför imorgon. Usch vill verkligen inte att skolan ska börja det enda som är roligt med skolan det är att jag och Felicia kan vara dryga och bara ha det roligt. Annars är det tråkigt!
Kommer i alla fall vara död på morgonen det kan jag ju lova haha. Men Felicia kommer hit på morgonen så hon kommer att hålla mig vaken och du kanske kan bestämma vad jag ska ha för kläder? I know you´re reading this ;)
Höhö och nu skrev jag nyss till na också ja ni tänker säkert wtf why should we now about that. För att ni vill det annars skulle ni aldrig börjat läst på detta inlägg. I knooow i´m weird but i´m so proud of it! Yeeeeah! Ska fixa nya låtar till mobilen så jag har något att göra. Btw Felicia du ska få höra imorgon vilka låtar jag fixat you´re gonna la la loooove theem!
Haha aja ska väl börja fixa med allting nu innan jag somnar. Inte för att jag är trött då men endå.
Anyways see you all laaater! 
asså aaaw vad söööta! :''')

LOL

publicerat i Sofie♥;
Caroline sov här från igår till idag. Vi hade det riktigt roligt kollade på LOL så jäkla bra den filmen är. Se den ni kommer inte bli besvikna! Vi båda ville inte att filmen skulle ta slut heller :( I alla fall idag hade vi ställt klockan och skulle till Idas konfirmation(stavning) och då kommer det aldrig någon buss. Så vi kunde inte kolla. Men hon gick ju hem sen och då har jag bara suttit här måste fixa i rummet också. Få se om jag följer med henne och gymmar idag eller om jag följer med henne på onsdag för måste fixa en hel del inför skolan. Lägga ner saker i väskan, fixa med kläder sen plocka iordning i mitt rum. Men vi får se helt enkelt hur det blir med det. Det enda som gör skolan rolig det är Felicia! Hon har seriöst den bästa humorn. 
Ska väl börja med allting nu så kanske jag kan följa med och gymma endå.
Hörs senare!
527160_410303735693555_1502724250_n_large

Duscha!

publicerat i Sofie♥;
Ska snart ta en snabbdusch sen blir det att fixa sig innan man möter Caroline och cyklar iväg till willys. Och på onsdag så blir det att träna. Taggad!
I alla fall Caroline sover här idag så har plockat undan från mitt rum. Är ensam hemma just nu också. Men ska dricka upp min chai latte nu sen duscha.
Hare så bra! 

Snart slut på all skräpmat!

publicerat i Sofie♥;
På onsdag när jag ska träna med Caroline då blir det slut på allt skräpmat som innehåller så jäkla mycket fett. Hellre ha en platt mage en att ha en mage som man skäms över att visa. Jag ska träna nu riktigt mycket så jag får den perfekta magen,låren och armarna. Så jag kommer leva hälsosamt liv efter onsdag. Vill känna att jag är nöjd med min kropp vilket jag inte är. Jag tycker själv att jag är tjock men ingen håller med mig. Men istället för att bara sitta ner och inte göra någonting så ska jag träna så ofta jag kan. Jag vill verkligen bli smal så som jag vill. Så det kommer bli slut på all fetto mat snart. På onsdag börjar allvaret! 
Bye bye fettomage nu ska jag bli smal och nöjd med mig själv! 
Tumblr_lw91808fdp1r7dliwo1_400_large
Tumblr_lxg570b3np1r14be2o1_500_large

Calorie bar

publicerat i Sofie♥;
Mamma kom nyss hem med två sånna här. Dom är så himla goda! 
I alla fall imorgon så blir det att va med Caroline och ha det roligt. Få se om vi tar kort eller vad vi nu gör. Roligt kommer det bli i alla fall. Har inte så mycket att skriva. Mamma är iväg och hämtar pizza mums
Uppdaterar senare!
 

Ont i magen! :(

publicerat i Sofie♥;
Har mer ont idag än vad jag hade igår :( Får vänta på att ta en till också :( Asså det gör så jäkla ont! 
Blir att bara vara hemma idag och vila och jag måste må bättre till imorgon för då kommer Caroline hit. Någon som har något tips på vad man kan göra istället för att ta en tablett så skulle jag bli jätteglad! Men nu ska jag kolla på vampire diaries!
 

Helgens planer

publicerat i Sofie♥;
Ja på lördag så ska lilla Caroline sova här. Så få se vad vi hittar på. Roligt kommer det bli i alla fall. 
Inte långt kvar tills skolan börjar nu heller. Usch orkar verkligen inte. Men kommer kanske få ta ledigt en dag på grund av en sak som hänt. Men det tillhör mitt privatliv. Vilket jag inte vill skriva här. Men skulle ju uppdatera senare men så glömde jag helt bort det sorry sorry! 
Hare så bra!
Min fina lilla tjej!

Bad update again!

publicerat i Sofie♥;
Inte bloggat nu förlåt för det men har haft så sjukt ont i magen. Har det fortfarande inte alls nå roligt. Ska snart ta en till tablett sen ska jag mest ta det lugnt resten av kvällen.
Fick ju mina kläder idag och dööör vad skön tröjan är. Ni kommer få se bilder sen på kläderna för vi ska snart lämna in min dator eftersom den låter hur mycket som helst så vi ska lämna in den. Så därför ni inte får nya bilder eftersom jag får låna Hampus gamla bärbara dator. Det är sådant härligt väder. Det kunde vart så hela sommarlovet för då skulle jag vart brun nu men nej nej det har ju regnat mesta delen så brun är jag knappt. Men det får bli bättre väder till nästa sommarlov tycker jag.
Men nu ska jag ta en till tablett. Uppdaterar senare.
Hare så bra!
 

Jaaaao

publicerat i Sofie♥;
Hoppas ni haft en bra dag?
Det har i alla fall jag haft. Vaknade runt nio så gick upp då och gjorde frukost innan jag kollade på Vampire Diaries. Sen så duschade jag och fixade lite saker. Mamma kom hem med fika också riktigt gott var det och imorgon kommer jag få mina kläder mamma beställde igår. Eller vi hoppas att jag får dom imorgon för jag längtar! 
Ska snart ta något att äta är hungrig. Sen byta om till pyjamas och kolla på tv. Roligt att veta jaaao!
 

Nya schemat för 9A!

publicerat i Sofie♥;
Kan inte klaga speciellt mycket på det. Fast ja fredagarna så är det långa lektioner. Men har man Felicia med sig så klarar jag mig utmärkt. Min lilla gulleplutt! Men onsdagarna är rätt chill. Långt hål och ja.
Men ska i alla fall duscha nu sen ta ut soporna innan vampire diaries börjar! 

Love me for me!

publicerat i Sofie♥;
Ska snart äta sen blir det att vara med Caroline.
Var först till jysk sen åkte vi upp till hedemora och åt glass. Gott det. I alla fall snart en vecka kvar bara :( Fy orkar inte! Går vanlig dag också. Inte det roligaste att börja med att man går till tre. Har aldrig fått gjort så förut. Men längtar till gymnasiet både jag och Felicia vet redan vad vi ska välja för linje. 
Idag blir det att kolla på OS för One Direction kommer vara där! GLAAAD! 
Så kommer väl sitta här och fangirla sönder haha ;)
Men nu ska jag gå och kolla om maten är klar.
Hare så bra så länge!

Världens finaste vänner!

publicerat i Sofie♥;
Mina tre underbara vänner:
Ni ska veta att ni är dom enda sanna vännerna. Jag kommer aldrig någonsin lämna er och jag hoppas verkligen ni aldrig kommer lämna mig. Ni är dom jag berättar allting för precis allting! Jag kan lita på er till 100%
Ni har sett mig gråta, vart arg och helt crazy. Men jag visar bara mina känslor för mina riktiga vänner. Ni muntrar alltid upp mig vad som än har hänt så finns ni alltid där om jag vill prata med någon. Hoppas ni vet att ni alltid kan komma till mig om ni behöver prata med någon! Jag kommer alltid lyssna.
Jag kan vara mig själv med er. Ni är alla guldvärda! Ni betyder lika mycket för mig! Jag ångrar verkligen inte att jag lärde känna er för ni är sånna personer man aldrig skulle kunna klara sig utan! 
Ni har alla en sådan sjuk humor. Ni förstår min dåliga humor. 
Glöm aldrig bort att jag älskar er!
Caroline, Felicia och Cecilia glöm aldrig bort att jag älskar er mest. Ni är mina äkta vänner!♥
Världens finaste vänner!

Roligt liv jaaaao

publicerat i Sofie♥;
VÄNNER/FAMILJ/DIN KLASS
Är du vän med någon nu som du egentligen vill bryta kontakten med? - nej har mina närmsta vänner som jag älskar
Har du snackat skit bakom ryggen på en vän? - snälla saker har jag sagt men inte skit
Har någon i din familj gjort något riktigt kriminellt? - nope
Vem i din klass umgås du helst med hemma? - Felicia jaaaao!
Har du snott en väns pojk/flickvän? - nope
Hade du kunnat göra det? - nej
Vem av dina vänner litar du mest på? - Caroline, Cecilia och Felicia
Är dina föräldrar skilda? - nä
Väljer du dina vänner framför din pojk/flickvän? - ja
Trivs du i din klass? - jarå 
Vem är bäst, mamma eller pappa? - båda!
Litar du på dina närmaste vänner? - jaa

KÄRLEK/SEX
Har du haft sex med mer än 5 personer? - nope
Är det viktigt att ha känslor för den man har sex med? - don´t knooow
Har du haft ett seriöst förhållande? - nä
Vill du vara singel? - nä
När kysste du någon sist? - vill ni allt veta ;P
När hade du senast sex? - oskuld 
Vad tycker du om romantik? - underbaaart
Hade du kunnat ha sex med en kändis? - deni;P
Hade du kunnat ha trekant? - nä
Har du varit otrogen? - nä
Har någon varit otrogen mot dig? - nä
Vad anser du att otrohet innebär? - kyssa en annan person
Gillar du någon just nu? Vem? - One Direction jaaaao! 

DIN MOBIL
Vad står det i det senaste skickade smset? - yeeeeey! :D<333333
Vad står det i det senaste mottagna smset? - Okej, nu har du någonting att göra efter :) vara med mig :D<3333
Vilka finns i din inkorg? - många
Vilka finns på din "mottagna samtal" lista? - många olika
Vad har du för bakgrundsbild? - One Direction yeeeah!
Vem smsar du oftast med? Robert, Caroline och Felicia
Ringer du hellre än att smsa? - föredrar att smsa
Vem är den 12:e kontakten? -  Cecilia Markfjärd
Vad tycker du om den personen? - Underbarast! <3
Vilket nummer raderade du senast? - don´t remember
Brukar du trycka upptaget/ignorera samtal när någon ringer endast för att du inte orkar prata med den personen? - nä svarar endå 
Vad har du för ringsignal? - I want- One Direction

One step closer

publicerat i Sofie♥;
Vaknade vid sex av att Hampus tog upp hela sängen så gick till vardagsrummet och la mig där och sov istället. Men idag då så var vi ner till stan och kollade lite. Sen till ica och köpte godis och chips till ikväll. Olly Murs kommer vara med på sommarkrysset *dööööd* ville verkligen vara där men aja.
I alla fall så när vi kom hem så kom Alice, Nettan och Annica alltid lika roligt. 
Aja ska kika runt lite på datorn nu. Uppdaterar om en stund!

Cyberbully

publicerat i Sofie♥;
Hoppas ni haft en bra dag?
Min var mindre dålig under dagen men mot kvällen så steg mitt humör. Bra det. Men låg i sängen till typ fyra hade inge lust med någonting och mådde illa så fort jag ställde mig upp. Men åkte till Kungsgatan 4 och åt där. Sen till willys och mitt kort vägrade funka när jag skulle betala det jag skulle köpa men så snäll mamma var så fick jag pengar av henne. Tack tack!
Men kollade på en film som heter cyberbully idag. Riktigt bra film. Handlar om mobbning som händer på internet. Det är en tjej som det är folk som är på henne hela tiden. Tillslut blir orden för hårda och jobbiga för henne att hon beslutar att ta sitt liv. Men den turen hon har så kom hennes kompis och hennes mamma och räddade henne undan från det. Men det här med mobbning är så jäkla löjligt ingen mår bra av det! Men den filmen var väldigt bra om jag får säga själv vad jag tycker! 
 

You don´t like me? I don´t care, i like me and that´s all that counts

publicerat i Sofie♥;
Hej alla fina!
Vaknade vid nio idag så gick upp direkt då och fixade frukost innan jag började fixa mig. Följde även med mamma och handlade och plockade sedan undan lite i mitt rum. Sen senare var jag med Caroline. Roligt roligt! :D
Men imorgon ska jag följa med mamma och kasta saker sen vet jag väl inte vad som händer. Får se helt enkelt. Men ska vara snäll och börja uppdatera mer nu då höks ju statestiken också och det är ju toppen! Ska baar fixa lite saker först. Updates in a few minutes!
 

Cause i don´t want you to love me, if you don´t love me for me

publicerat i Sofie♥;
Har nyss ätit så ska gå och ta disken. Sen så ska jag kolla på Vampire Diaries. Är så himla bra! Ska även göra i ordning chai latte till det. Regnar fortfarande tråkigt väder. Jag längtar tills jag har pengar nog för att köpa en iPhone 4s vill inte ha en iPhone 5 för har sett bilder på dom och kan säga att iPhone 4 är så mycket finare! Så nu vet ni det. Imorgon ska jag vara med Caroline sen ska jag även vara med Cecilia någon dag får planera in någon dag!
Men ja nu ska jag väl diska så jag får det överstökat!
Uppdaterar om en stund!
Hare så bra!

Regn

publicerat i Sofie♥;
Hej alla glada!
Det regnar som vanligt här i Avesta. Tråkigt men så är det. Fick brev från skolan idag och dom kan inte vara seriösa när det stog att vi ska gå från 8.40-15.00 första dagen dessutom. Det har ALDRIG varit så förut. Hoppas dom skämtar med oss för kommer aldrig orka. Men ja jag vaknade upp sju idag också, gjort det 3 dagar på raken nu. Jag frågade mamma varför jag vaknar så tidigt då sa hon att jag var utvilad så det var därför. Men ja det är väl bättre det än att sova bort hela dagen. Fått ny soffa idag också. Hur skön som helst. Men i alla fall just nu så sitter jag och lyssnar på One Directions album inge ovanligt med det och kollar lite bloggar. Bilderna kommer komma upp den här veckan men vet inte vilken dag. Sitter ju inte vid min dator för det låter så jäkla mycket så lånar Hampus dator därför ni inte får nya bilder. 
Ha det så bra!
 

Sorry!

publicerat i Sofie♥;
Men idag så har jag inte gjort så mycket eller jo jag var med Caroline en liten stund mot kvällen. Riktigt roligt att få träffa henne igen bara att man känner sig som en riktigt blekis jämfört mot henne! :(
Flera myggbett har man väl säkert fått också skulle inte förvåna mig om jag säger så. Men ligger i sängen just nu och känner på mig att jag kommer somna när som helst. 
Men ni får sova så skönt så hörs vi!
Hare så bra! 

Rubrik.

publicerat i Sofie♥;
Hej alla fina!
Hoppas ni mår bra? 
Jag har inte gjort något speciellt idag orkade att följa med mamma och handla men sedan så la jag mig ner i sängen och bara tog det lugnt. Mår i alla fall lite bättre idag så det är ju bra det. Btw bilderna kanske kommer upp senare idag eller så imorgon. Tog mest bilder vid Kolmården så ni vet. Men vi bodde ju i en stuga vid High Chaparral glömde ta kort på stugan men det är ju som det är! Ska väl ta mig upp från sängen nu och göra något. Uppdaterar senare!
Hare så bra så länge!

Mår inte bra! :/

publicerat i Sofie♥;
Kom hem idag runt sex tiden tror jag det var. I alla fall ha haft det jättebra men mår inte alls så himla bra just nu. Ont i halsen och illa mående. Inte så roligt så blir helt enkelt en hemma dag imorgon så jag kan vila upp mig. Ska sova snart. Skönt att få sova i ens egen säng. Men illa måendet började redan igår vid stugan. Jag låg ner i en av sängarna helt utmattad och mådde hur dåligt som helst. Hände samma sak idag också. Men nog pratat om det nu. Saknar mina tjejer otroligt mycket. Bara så ni vet Caroline, Felicia, Cecilia så älskar jag er mest! Får hitta på något med er när jag mår bättre. Btw såg As long as you love me musikvideon idag. Döööööör! Så perfekt! Men nu ska jag sova! Hörs kanske imorgon med bilder från dagarna!