Förkyld! :(

publicerat i Sofie♥;
Har åkt på en förkylning inte alls roligt :( Min hals gör fruktansvärt ont hade lika ont i halsen som jag hade igår idag också. Trevligt att bli sjuk på nyårsafton eller nåt sånt. Hoppas att ni mår bra i alla fall :) Idag har jag druckit te och ätit massor av isglassar sen kyckling tacos som jag fick för mig själv eftersom dom andra åt smörgåstårta och jag tycker inte om det. Vi ska snart äta chokladpudding med grädde och banan! MUUUUMS! :DDD
Ska duscha sen efter det och sedan göra bål. I bålen kommer det vara saft,socker dricka och jordgubbar i och även is det tycker jag om! :D Haha! 
See ya later! 
 

Fortsätter blogga

publicerat i Sofie♥;
Okej jag kommer ha kvar bloggen. Elisa skrev så fint så kommer ha kvar den här bloggen och kommer blogga så mycket som jag kan! Håll utkik imorgon kanske det blir suverän uppdatering? ;)
 

Sluta blogga?

publicerat i Sofie♥;
Funderar på att sluta blogga helt på den här bloggen och bara skriva på min novell blogg. Har inte bestämt mig än men om jag fortsätter blogga här så kommer inte uppdateringen vara den bästa.
Vi får se hur jag gör.

Bussen

publicerat i

Sitter på bussen hem just nu är helt slut. Gick upp kvart i sex idag så ja. I alla fall så har jag fått med mig tre tröjor hem som ni kommer få se när jag kommer hem om jag orkar. Mycket folk och långa köer var det i alla fall. Sitter här på bussen och är hungrig igen:( får äta när jag kommer hem helt enkelt. Ska avrunda detta inlägg och spela spel på mobilen nu! Ha det bäst alla Goa bloggläsare!!❤

God Natt!♥

publicerat i Sofie♥;
Imorgon så kommer uppdateringen suga totalt fast den gör ju redan det men ja det har ju vart jul! Men i alla fall imorgon så ska jag upp klockan sex och sen vid tjugo i åtta tar jag och Caroline bussen och sedan så byter vi buss och tar åtta bussen till Borlänge. Shopping!♥ Men jag ville bara få det sagt nu ska jag borsta tänderna sedan kolla ett avsnitt av TVD sedan sova! Hare bäst!

snabbt inlägg nu då

publicerat i Sofie♥;
Hoppas att eran jul har vart bra för det har min. Idag så har jag städat mitt rum och sen handlat med mamma. Ska diska efter detta inlägg sen fika får se om jag och Caroline hinner att vara idag eller om vi är imorgon. Beror på om jag blir klar i tid. Annars så får vi helt enkelt va imorgon. Men ska börja med disken nu.
 

Julafton imorgon

publicerat i Sofie♥;
Snart julafton så taggad!♥ 
Idag så har jag inte gjort så mycket mest tagit det lugnt alltid skönt det. Felicia lämnade julklapparna och tack så mycket dom var verkligen jättefina! Imorgon då ska jag upp och fixa mig och sånt som man brukar göra sen vid kvart över två så åker vi till mormor och morfar och har det trevligt. Öppnar julklappar och äter julmat och ha det bra helt enkelt. Men nu ska jag fixa sängen sen borsta håret. See ya in a few minutes!
 

2 dagar kvar

publicerat i Sofie♥;
Är så himla trött usch :( I alla fall tänkte skriva kort om dagen nu. Vakade runt tio låg kvar i sängen i en timme och spelade massa spel på mobilen. Gick upp runt elva och fixade mig lite sen så drog vi runt tolv tiden till farmor och var där ett tag innan vi drog vidare till kyrkogården. Så kallt det var! :( Men sen så åkte vi hem och efter en stunds så fixade vi thai mat eller mamma åkte och hämtade så ja.
Men nu blev jag piggare haha gick och hämtade vatten. Iskallt vatten dessutom! Mums! :D
Bara två dagar kvar till julafton nu kan knappt fatta det. Var det inte nyss Oktober? Så snabbt det går. Snart är 2012 över. Helt sjukt verkligen! 
 

Shower time!

publicerat i Sofie♥;
Hoppas er dag vart bra för det har min. Har vart ute i snön idag med Alice, Erik och Hampus och åkt i pulka backen. Sen så har jag följt med mamma till affären där jag köpte det ni såg i inlägget under är så äcklad just nu haha!
I alla fall ska ta och duscha nu sen ska jag kolla på ensam hemma älskar verkligen dom filmerna. Så roliga att kolla på på julen! 
Men uppdaterar kanske mer snart! 
 

Christmas♥

publicerat i Sofie♥;
Julklappar wihoo! men dom jag tog kort på enskilt det är dom jag har köpt sen så har vi mer julklappar som ligger under själva granen. Vi har massor!! :DDD

Haha fail

publicerat i

Haha skulle lägga upp vad jag åt idag men istället så syntes bara rubriken pinsamt aja ni får bilder imorgon! Nu ska jag läsa novellerna!:)

Jag älskar mitt liv!!

publicerat i

Hej alla glada och trötta! Ska snart sova men tänkte mobil blogga lite före det. Ligger för tillfället i sängen och lyssnar på musik och skriver med världens bästa Caroline. Vi håller på och planerar lite och jag kan säga att jag längtar som bara den!! Kommer bli så otroligt roligt! Men imorgon så är det en chill dag för vi går till ett och vi ska först göra nåt roligt med klassen sen har vi lunch sen så ska vi kolla på julshowen haha det är så roligt!xD efter det ska jag ner till stan med finaste Felicia och köpa klart dom sista julklapparna sen så möter jag upp mamma vid stan runt två tiden någonstans runt den tiden så ska vi handla massa till julen inte för att vi ska vara hemma då men ja ni fattar. Hoppas jag....aja ska läsa några novell bloggar nu eftersom att dom har lagt upp nya kapitel dom alla idag också dessutom det här har vart en bra dag!

Skolan snart

publicerat i

Ska åka om några minuter till skolan för julfesten så ska fixa i ordning det sista med maten då. Blev klar för över en timme sen så har mest tagit det lugnt. Ja det jag har köpt i Borlänge kommer komma upp nästa vecka för då har jag tid och orken till att ta kort på allt. Men ska avrunda detta inlägg nu vi syns imorgon!❤

So tired!

publicerat i Sofie♥;
Ska gå och duscha typ nu eller ja inte just precis nu då men snart. Skoldagen idag var helt okej fast var dock hungrig typ hela dagen. Imorgon så kommer säkert uppdateringen suga totalt fast min uppdatering suger redan men i alla fall ska ha julfest då så det är därför. Just ja måste lägga upp ett kapitel idag på novell bloggen också. Aja det kommer upp senare. Ska duscha nu sen så ska jag fixa te och kolla på Vampire Diaries♥

Love is a complicated thing

publicerat i Sofie♥;
Hoppas ni haft en bra dag? Det har jag i alla fall. Köpt klart julklapparna eller ja till släkten i alla fall. Dom kommer älska sina julklappar. I just know it already! Har fixat med julgranen idag också sen har jag lagt alla julklappar under granen också så det är avklarat! På tisdag är det julfest och då kommer mamma och hämtar mig efter skolan skönt! Slipper bussen. Slipper bussen på torsdag också tror jag för då ska jag och mamma handla och sånt. Men den här veckan som kommer är nog rätt så skön. Går bara till torsdag sen är det jullov och den fjärde januari så är det bye bye till den hårfärgen jag har nu för då ska det färgas. Ska fortfarande ha brunt med lite röda nyanser men ska höra med henne vad hon tycker passar bäst. Spännande! Sen under jullovet så ska jag såklart fira julafton både den 24:e och den 25:e chill! Sen resten av jullovet vet jag inte vad jag ska göra. Ta det lugnt mest antar jag. Men nu så ska jag lägga fram kläder jag ska ha imorgon sen efter det ta en snabb dusch sen så blir det att fortsätta kolla på Vampire Diaries♥
saknar mitt mörka hår :((

Åsikt

publicerat i Sofie♥;
Vad är det här?! Först tar dom bort pepparkaksgubbar från lucia tåget för att det verkar vara rasistiskt mot dom mörkhyade och nu tar dom bort vissa scener ur Kalle Ankas jul? Hallå vad är ert fel? För er som inte läst så kan dom tycka att det är rasistiskt mot judar, mörkhyade och blondiner. Hör ni hur löjligt det låter? Jag har aldrig hört en från ett annat ursprung klagat över detta. Aldrig! Allvarligt talat det är en svensk tradition att kolla på Kalle Anka vid tre och nu kommer man märka att några delar är borta på grund av detta. Disney hur tänker ni? Förstår ni inte att det är hur många som helst som klagar på detta? Snart kommer väl inte det sändas alls...när dom tog beslutet att inte ha kvar pepparkaksgubbar i luciatåget då tänkte jag: Ska dom ta bort en svensk tradition? att dom förbjuds här i Sverige förstår jag inte alls. Det tillhör Sverige och många från andra ursprung tycker ju om att kolla på Lucia tåget. Ni har väl inte rätten till att ta bort det då eller har jag fel? Det hela är så patetiskt tycker jag. Ta absolut inte åt er nu för jag skriver från min åsyn! 
 

Tre bra julfilmer

publicerat i Sofie♥;
Sen så finns det ju såklart ensam hemma filmerna dom är mina absoluta favorit filmer men dom här ni ser ovan är också bra. Speciellt den första!♥

Christmas♥

publicerat i Sofie♥;
Hur mysig är inte julen? Alla dekorationer,filmerna,julgranen som pyntas,pepparkaksbakning ja allt med julen. Julklapparna man får slå in julklappar det är det bästa♥ Sen så är ju alltid filmerna bäst på julen! Älskar verkligen julfilmer och julmusik. Ni kommer få lite senare ett inlägg med härlig julmusik. 
Tumblr_me6fzusbvd1qmy03po1_500_large
Tumblr_lu5ev36ep51qc144qo1_500_large
Tumblr_lv5cmpxzmh1r4iscto1_500_largeTumblr_lu478oklxy1qijiu6o1_500_large

God Natt!♥

publicerat i Sofie♥;
Lovade er bilder idag men så vart det inte. Orkar inte och mår inte heller nå bra alls :( Känns som att jag typ kommer spy och sen så mår jag bara illa och är bara helt slut så nu vet ni varför det inte kommer upp nå bilder idag. Ska lägga mig i sängen snart ska bara borsta gaddarna först. Skola imorgon och går till fyra :(( Hoppas jag mår bättre imorgon också! Ha det så bra! 

Svar!

publicerat i Sofie♥;
 

Lägg ut allt du köpte i kupolen :D <3333

 

Sv: Gör det imorgon. Måste ta kort på sakerna men lovar att ni kommer få bilder imorgon! :)<333

Skol trött

publicerat i

Hoppas er dag vart bra idag? Min har vart helt okej. Mamma hämtade upp mig efter skolan så drog vi ner till stan och kollade en snabbis. Ska någon dag upp til kupolen med mamma så ska vi kolla på julkläder där. Men nu så ska jag återgå till plugget har prov imorgon så ja

I'm alive

publicerat i Sofie♥;
Skolan idag var chill! På spanskan så kollar vi på en film som handlar om kidnappning faktiskt en hel okej film. Sen efter det hade vi håltimme och efter det var det slöjd, lunch sen matte som vi hade prov gick sådär sen efter det var det dans. Vår dans äger eller hur Felicia och Ida? :D Efter det så slutade alla andra förutom jag och Felicia och Ida som gick på läxläsningen så gick på den och tog sedan bussen hem vid fyra. Proppad med folk! Dissar folk som står bakom en och bah: men flytta bak i bussen man bah nej gör det själva om ni bara ska klaga! Kom hem och pluggade fysik sen så har jag fixat pannkakor så blir det till frukost imorgon mums! Men nu ska jag fixa mig för sängen och sova sedan har så fruktansvärt ont i ryggen! :(
 

Kan knappt fatta det!!!:D

publicerat i

Så lycklig just nu trodde verkligen inte att dom skulle följa men men gissa vad? Dom gör det!! Sitter här och gråter just nu åååååh!!:D

Hej

publicerat i Sofie♥;
Hoppas er dag har och är bra för det är min. Vaknade runt tjugo över åtta och kollade sedan på julkalendern rätt bra. Öppnade första luckan i mina kalendrar sen efter det så fixade jag mig och jag och mamma åkte iväg till trädgården och köpte lite sen var vi ner till stan och köpte en ny vinterjacka till mig eftersom min började bli för liten så nu känns det skönt med en ny vinterjacka! När vi kom hem så slappade jag i soffan med Ben&jerrys och cola framför Disney Channel bästa♥ Sen så fixade jag pepparkashuset så det är fixat har även tagit upp stjärnan som är i mitt fönster just nu. Myyyys! Och på måndag ska jag äntligen ha mina vinterskor skönt att slippa gå i sina converse. Så nu kommer jag inte alls att frysa någonting tummen upp för det(Y). Efter det så har jag inte gjort så mycket mest tagit det lugnt. Ska försöka uppdatera mera nu under kvällen. FÖRSÖKA! Haha ja men ska kolla lite saker först innan bara!