Mot stugan

publicerat i Sofie♥;
Hej alla glada och mindre glada för den delen! Hoppas allt är bra med er? Med mig är det toppen :) sitter i bilen just nu till stugan. Vi har vart till Ullared men hittade inte på en parkering så vi struntade i det. Kollade i lite andra affärer och mamma fick med sig en ny mobil hem. Kanal 5 var där och filmade också så tur att vi inte gick in plus det var kö för att gå in. Helt sjukt. Åska och blixtra gjorde det dock. En blixt slog ner precis framför mig ganska läskigt om jag får säga det själv. Men när vi kommer tillbaks till stugan så ska jag duscha sen bara ta det lugnt. Imorgon blir det att gå in vid High Chaparall och bli rånade ;) fast ni kan vara lugna det är bara skådespelare. Nähä tänker väl några nu. Men vi hörs ha det så bra!

Bilen

publicerat i Sofie♥;
Sitter i bilen just nu vädret är inte det roligaste regnar en hel del men hoppas ni mår bra? För det gör jag i alla fall!:) När vi kommer fram till stugan så ska vi väl inte göra något speciellt och ni ska få se på lördag massa bilder sen så kommer ni få se vad jag fick från mamma innan vi åkte! Ha det så bra så hörs vi när vi hörs!:)

Dagen:

publicerat i Sofie♥;
Ska snart sova men uppdaterar lite nu för er. 
Var ju vid kolmården idag roligt men en hel del gående blev det. Safarin är så himla rolig men läskig ifrån början då när dom säger att vi är 24 meter upp över luften. Men det blev ju bättre sen för man tänkte inte på det då. Sen kollade vi på sälshow och delfinshow. Så roligt det var! Jag fick en film jag ville ha också. Dolphin Tale heter den. Men ska dit imorgon också sen så åker vi vidare till High Chaparall(stavning) och ska bo vid en camping i fyra dagar. Kanske mobil bloggar annars så blir det ju såklart inlägg när jag kommer hem. Just ja under safarin så stannade hela den här saken som man sitter i alltså i en vagn eller hur man säger. Så vi stog stilla en stund innan den började röra sig igen. Man trodde ju först det var något fel men det var det inte. Kommer nog komma upp en del bilder om ni har tur. 
Hare så bra! 
 

Bad update!

publicerat i Sofie♥;
 Sitter vid hotellet nu och dör så varmt det är i rummet men inte bloggat på ett tag kommer inte göra det heller ville bara visa att jag lever och jag mår bra! Ska till kolmården imorgon så kommer ta en hel del bilder då som ni kommer få när jag kommer hem! Hoppas ni har det bra?
Nu ska jag gå och borsta tänderna sen kolla vidare på lycka till charlie :D
Hare så bra!
 

The Big Bang Theory!

publicerat i Sofie♥;
sitter i sängen och kollar på det nu, så himla bra det är! 
när det blir reklam så ska jag gå och hämta oreo glass mums.
i alla fall idag har jag vart ner till stan sen hjälpt mamma med bilen sen packat lite men imorgon så ska vi fira Samuel som fyller år aja ska kolla på det nu uppdaterar sen!
 

The Big Bang Theory

publicerat i Sofie♥;
Kollar på det just nu men är väl snart slut. I alla fall ska vara med Caroline imorgon eller idag? Aja ska i alla fall vara med henne och ha film maraton. Men ja skulle nog bara säga det. Kanske bloggar imorgon på morgonen annars så bloggar jag bara på kvällen sen.
 

Dåligt väder

publicerat i Sofie♥;
Hoppas ni haft en bra dag idag.
Min har väl vart helt okej. Fast vädret kan dock bli bättre tycker jag. Har inte bloggat på ett tag nu igen. Men har inte orkat med det så har jag gjort lite andra saker också. Kommer ju inte blogga så bra nu heller för vi åker snart och blir borta i 6 dagar. Ska fira Samuel på onsdag också. Nu ska jag gå och hämta något att äta sen ska jag väl inte göra något speciellt.
 

Five boys, one band, one dream One Direction

publicerat i Sofie♥;
Så jäkla stolt över hur långt killarna har kommit!
Världens underbaraste killar!
Directioner for life!
Dom har lärt mig så mycket så himla mycket. Dom har gett mig bättre självförtroende. Dom är helt enkelt bäst!
Btw man kan inte kalla sig för en Directioner om man inte följer dom alla på twitter. Just saying. Jag följer dom alla.
Dom får mig alltid att le om jag är på dåligt humör. Någon dag så ska jag träffa dom jag bara vet det!
En fredag den 23:e juli 8:22pm 2010 då blev dom här fem underbara killarna ett band.
Louis William Tomlinson
Liam James Payne
Niall James Horan
Harry Edward Styles
Zayn Jawaad Malik
första kortet dom tog tillsammans! :')
580952_510168072333972_953491592_n_large
Aror6umcmaaj78b_large
582059_3161797658409_1473276354_n_large
Tumblr_m7ljzlgjub1qj7ap0o1_500_large
Tumblr_m7kt48ayfc1rrf5tlo1_500_large
Tumblr_m7j6th531y1r2mwpoo1_500_large
Tumblr_m7inmjwcrk1qb9mfko1_500_large
Tumblr_m43413qmzc1r2r58z_large_large
Tumblr_m7imf5dpcc1r97rok_large
Gif_de_liam_large
543336_351750351561687_396842287_n_large
 

Hemma!

publicerat i Sofie♥;
Hemma igen så skönt att lägga sig i sängen. Men haft en bra dag idag vann en stor basketboll men gav den till Hampus snäll jag är! Sen fick vi vänta på maten i en timme och tio minuter men när vi väl fick den så klaga jag inte. Så gott det var. Kyckling med tequila sås mumma! Men kom hem för en liten stund sen och gör ingenting. Regnar ute så sitter inne och kollar på tv. Imorgon blir det att baka sen fixa lite småsaker. Ska snart göra iordning chai latte. Regnet vräker verkligen ner usch. Dumma väder mitt bruna har försvunnit på grund av allt regn. Blir så trött på det här vädret. Usch. Solen har inte fått vart kvar en hel dag. Skitväder.....
Men ska byta om nu till mjukiskläder.
Hare så bra!
saknar dig! 

Några saker.

publicerat i Sofie♥;
1. Av alla mina kompisar så litar jag mest på Caroline, Felicia och Cecilia. 
 
2. Jag är en Directioner, Belieber och Saadist. 
 
3. Jag vill ha en iPhone 4 en vit. 
 
4. I min mobil så har jag mest bilder på One Direction, Justin Bieber och Eric Saade.
 
5. Vampire Diraries är typ en av den bästa serien jag sett.
 
6. Jag kan spela början på River flows in you.
 
7. Jag spelar piano.
 
8. Jag vill bli känd som författare eller musiker.
 
9. Jag ska till kolmården nästa vecka.
 
10. Jag lär mig en låt tills Samuel ska firas som jag ska spela då. Låten får ni dock inte veta nu.
 
11. I mitt rum så är det fullt med One Direction posters. Över spegeln, dörren, garderobsdörren.
 
12. Jag älskar att fotografera men gör inte så ofta.
 
13. Jag är den klumpigaste i familjen och klantigaste. Kanske samma sak?
 
14. Jag är i furuvik nu. Eller påväg.
 
15. Nu har ni lite randomt här ;)
 

BELIEVE!

publicerat i Sofie♥;
Vet ni vad jag fick av mamma idag? :D
Believe albumet!!! Fatta glad jag blev så när jag kom hem så lyssnade jag på låtarna och dansade omkring var så glad och är det fortfarande! 
Men ska fixa mig för sängen nu ska upp tidigt imorgon ska till furuvik så måste ladda kameran också! 
Men ja ska fixa mig nu sen kolla på ett avsnitt med VP(Vampire Diaries) Sen efter det sova. Vi åker till furuvik nio imorgon så kommer förmodligen somna i bilen. Kanske mobil bloggar om ni har tur.
Men gör väl några inlägg innan jag ska sova eller ja vi får se! 
 Tumblr_m7cdzqdmrz1rrtdcpo1_500_large
Bild på snyggingen får ni också! ;)

Låg uppdatering.

publicerat i Sofie♥;
Kommer tyvärr vara så nu. Imorgon kommer jag inte vara hemma inte på torsdag heller. Men ja imorgon ska jag till Falun med mamma och Hampus ska till sportys sen ska vi äta där uppe också. Sen på torsdag furuvik så blir inget inlägg alls då kommer inte orka. Men kommer bli skönt att komma ifrån Avesta ett tag. Men idag då. Regnat som vanligt. Följt med och handlat fixat min bokhylla och där jag har mina filmer så det ser bättre ut. Ut och gått. Tränat på en låt som jag lär mig på pianot. Men nu ska jag ladda min mobil som är död sen borsta tänderna och sen kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries eller Ghost Whisperer vi får la se.
 Men vi hörs väl när vi hörs.
 

ZUMBA!

publicerat i Sofie♥;
Ska om en stund dansa zumba med mamsen eftersom att det regnade idag så vi skippade att gå vet inte om det regnar fortfarande? I alla fall sitter i sängen just nu och lyssnar på musik och kollar några bloggar. Men ja jag håller på och lär mig en låt på pianot går hyffsat bra men ja. Om ni undrar så ska jag lära mig Riwer flows in you och om ni inte vet så brukar jag spela piano här hemma och det är riktigt roligt. Även om det är svårt så ska man inte ge upp då lär man sig ingenting. Men ska byta om till träningskläder nu sen träna lite mer på låten.

Huvudvärk osv.

publicerat i Sofie♥;
Jupp sitter i sängen och har ont i magen och i huvudet. Synd om mig jag vet. Men just därför så ska jag vila imorgon eller ja jag ska ju ut och gå med mamsen sen ska jag bara ligga i sängen och vila. Känner mig trött hela tiden. Men ja jag ska sluta tycka synd om mig nu och gå och ta en alvedon innan jag ska kolla på vampire diaries. Ja nu vet jag vad jag ska göra imorgon. Ut och gå med mamma sen duscha sen kolla på vampire diaries och ghost whisperer resten av dagen då vilar jag ju. Smart. Men nu ska jag gå och ta en alvedon sen borsta tänderna.

Skitväder....

publicerat i Sofie♥;
Inte bloggat nu på två dagar men igår så var jag med Caroline åkte ner till stan och hon skulle kolla på hörlurar som hon hittade rosa om man ska vara exakt. Snygga. Men imorgon så ska jag och mamma ut och gå sedan ska vi kanske dansa zumba. Eller så gör vi det en annan dag helt enkelt. Nästa helg så blir det att fira Samuel så då kommer det inte vara den bästa uppdateringen inte för att det är det nu då men ska bättra mig. Ska försöka i alla fall. Vädret är sämst i Avesta. Jag kommer ju vara vit till kolmården. Skit väder....
Och jag vill inte vara vit till kolmården jag vill vara brun därför tycker jag det ska bli bättre väder. Soligt och varmt så man kan sola och bada men nej hatar när det bara ska regna!
 

Vi hissar och dissar:

publicerat i
Hissar:
1. One Direction. 
Inget snack om saken. Dom har insperats oss båda. Dom har lärt oss att man kan faktiskt le och tycka om sig själv. Vi älskar dom så himla mycket och ja dom är dom bästa killarna! Ord kan inte förklara hur mycket dom verkligen betyder för oss.
2. Äkta vänner.
Vi båda har insett vilka som är våra äkta vänner och ja finns inte så mycket och säga om det.
DISSAR:
1. Hat om 1D.
En tjej skrev att hon skulle döda Louis på flygplatsen. Liksom hur störd får man bli? Seriöst sök hjälp för fan.  Alltså vad har dom gjort er? Niall har ändrat så mycket för dom nya "fansen" kan inte ens kalla dom för fans. Seriöst allt hårt killarna få ta på grund av idioter som inte har något liv och måste klaga på fem underbara killar. Ni vet inte att dom tar åt sig utav era idiotiska kommentarer. Dom är också helt vanliga människor precis som vi är fast dom lever sin dröm. Liksom varför hata på det? Ni är löjliga som tycker dom är "fula" "dåliga" liksom har dom gjort ert något? Nej så sluta klaga på dom!
2. "Snygg sidor"
Liksom mår någon ens bra utav det? Folk lägger ut bilder för att bli t.ex "Sveriges snyggaste" Liksom det är ju bara pinsamt och rent utsagt löjligt. Ingen får bättre självförtroende utav det så ni kan ju lika gärna lägga av. Det är rent av patetiskt och alla har olika smak. Get a life.

Sanningen sved du fucka ur.

publicerat i Sofie♥;
Du måste flytta på dig. Kunglig lååååt!!!
Ja i alla fall jag och Felicia lyssnar på den låten nu och äter chips baaaaaaaam! Men ja vi ska väl ta det lugnt resten av kvällen eller så gör vi något trevligt ja ja ja du måste flytta på dig!
Kommer tillbaks när jag inte är lika hyyyyyper

Tjooobreeeee!

publicerat i Sofie♥;
Sitter här och är hungrig. Haha typiskt mig ska alltid vara hungrig. Nej men ska väl göra en macka snart och sedan kolla på big bang theory men hade sjukt roligt idag med Caroline. Gjorde chockladbollar och ja mer saker. Men bloggar kanske snart för ska hämta macka nu 
 

Min arm.

publicerat i Sofie♥;
Regnar ute. Vart tog sommaren vägen? I alla fall ringde Caroline vid elva och sen när jag la på så kunde jag inte sträcka ut min arm ordentligt gör jätte ont då, så nu har jag lindat in men känns en hel del. I alla fall ska vara med Caroline idag får se vad vi hittar på. Hon ville gå ut i regnet så ja. Men ska snart fixa mig lite. Sminkar mig inte orkar inte. Aja ska fixa mig nu sen äta är sjukt hungrig.
Världens finaste!

Vampire Diaries

publicerat i Sofie♥;
Ska kolla på det resten av kvällen nu. Loggade ut från facebook också varje gång jag skulle kolla på Vampire Diaries så stoppades det på grund av att folk skriver eller att det kommer nya händelser så ja. Men idag har jag vart med Cecilia vi gjorde inget speciellt prata lite osv. Imorgon blir det att vara med Caroline också saknat na!
Men nu ska jag fortsätta kolla på vp så ha det så bra!
 

Bloggpaus över!

publicerat i Sofie♥;
Inte många dagar men orkade inte med någonting verkligen. Men nu är det över men kommer kanske inte blogga så mycket endå. Någon gång ibland inte varje dag. Men sitter i sängen och lyssnar på musik och är sjukt glad för en sak. Felicia vet varför och mamma vet varför haha ;)
Men den awesome känslan man får när den....
Ja mer säger jag inte så ni får vara nyfikna! 
Väntar bara på att Felicia ska svara på sms om du ser det här så kan du jätte gärna svara! Tack så mycket ;)
Nu ska jag väl inte göra nå speciellt kolla lite bloggar och fortsätta vara överlycklig jupp :D
 

Bloggpaus!

publicerat i Sofie♥;
Bloggpaus tills jag får något att blogga om!
Följ mig på twitter @strandberg97 där jag skriver lite då och då ;)

Älskade Felicia!

publicerat i Sofie♥;
Var med Felicia idag och gud så jag saknat henne! Fick jättefina armband och posters och magneter utav henne tack så jättemycket bästa! 
Men vad gjorde vi idag då? Jo vi cyklade och sedan till willys och köpte en kladdkaka och festis fett med gott jaaaoo ;) Sen hade vi twitcam och många tyckte vi var vackra naaaw :') Men nu sitter jag här och tråkar så tråkigt utan Felicia :( kommer säker inte kunna sova inatt så enormt varmt i mitt rum så det inte är sant. Men jag får väll stå ut med det buhuuu.
 

Åker snart!

publicerat i Sofie♥;
Ska snart åka iväg till mormor och morfar. Regnar gör det också roligt det eller inte. Men alla som klagar på att man inte får gilla bilder med One Direction på liksom om man verkligen gillar dom och vill gilla deras bilder bry er då inte om det! Jag gillar hur många bilder som helst med dom på och jag bryr mig inte ett dugg om ni tycker det är drygt eller inte kan ju gilla ännu mera bilder med dom. Men bara Felicia som vet vad jag pratar om ska kanske vara med henne imorgon saknar henne otroligt mycket!
Men nu ska jag fixa det sista