Grattis morfar!

publicerat i Sofie♥;
Idag har jag tagit årets första dopp. Dör så kallt det verkligen var! Men nu är det gjort i alla fall.
Morfar fyller år idag så vi ska fira honom imorgon! Älskar dig morfar!
men sitter just nu i sängen och pratar med några på facebook och lyssnar på musik och kollar på tv ska snart svara en på sms också. Felicia är hemma nu i Sverige och jag är så glad för saknat henne så enormt mycket! Men kanske händer att jag slänger in något inlägg imorgon om jag hinner innan vi åker ni får helt enkelt se och nu när Felicia är hemma så kommer det komma upp massa bilder och sånt! Stay tuned!
 

Bääst!

publicerat i Sofie♥;
Vaknade på värsta taskiga sättet idag Hampus kom in till mitt rum och skrämde mig snacka om lite rädd man vart? Men gick upp då och gjorde ingenting haha men Hampus har lyckats skrämt mig tre gånger idag. Vet ni en jättebra sak?! På måndag kanske jag och Felicia ska vara och om vi kan då ska jag få mina saker!!! :DDDD 
Ni kommer få se sakerna sen, hon sa att jag skulle bli överlycklig för vissa av sakerna och resten var hon inte så säker på. Fattar ni hur underbar honär?! Hon är i Amerika men köper saker åt mig fast jag sa åt henne att hon inte behövde det men så gör hon det asså ååh! :')
nej nu ska jag fixa mig inför sängen och fortsätta lyssna på musik och chatta med några!

Choooklaaad!

publicerat i Sofie♥;
fick chockal utav Samuel tack tack 
nu börjar vampire diaries och jag ääälskar den serien!
men har inte gjort något speciellt än så länge vill bada men är så kallt i poolen eller hur det stavas 
skriver mer snart! 

Ni är världens bästa!♥

publicerat i Sofie♥;
utan er inget mig!
ni är dom bästa personerna som finns! finns alltid för er och jag vet att ni alltid finns för mig! ni är världens bästa! älskar er mest!♥
 

I don´t give a damn!

publicerat i Sofie♥;
Random rubrik ;)
Nejmen är så sjukt jävla irreterad på vissa personer just nu vill bara att mina flickor ska komma hem så jag kan få prata och skratta! Min fina Felicia kommer hem väldigt snart och hon har saker till mig ni kommer få bilder på sakerna då också! 
men onödigt inlägg bloggar snart!
 

Duktigt

publicerat i Sofie♥;
Har städat mitt rum idag duktig flicka här! Ni får bilder någon annan dag på mina väggar. Har även kollat på Vampire Diaries så sjukt bra den serien är helt fast! Men lyssnar på musik just nu och kollar lite bloggar ska snart svara på lite sms och sen ska jag inte göra någonting låter väldigt roligt ;)
Nejmen är helt forever alone Caroline ska till sälen Cecilia är i Sicilien och Felicia i Amerika :( mina bästa flickor ni bara lämnar mig :( haha nejmen ni kommer ju komma hem på måndag. Nu tycker jag även att det ska bli bättre väder för är trött på att det ska vara molnigt och kyligt jag vill ha det varmt och soligt så man kan bli brun! får se hur vädret är imorgon men nu ska jag svara på sms
 

Jag vill bli känd! :(((

publicerat i Sofie♥;
Jag vill också bli känd! 
Så nu var det sagt. Jag ska bli känd som sångare eller dansare ingen får stoppa mig! Ser ni jag har en dröm och never say never! Vem vet kanske jag blir känd? Nu kommer säkert några tycka att jag aldrig skulle bli känd. Faktiskt några som sagt det till mig bara jag tror inte du kommer bli känd. Kommer jag komma tillbaks om några år bara bitches please i´m famous! Fatta härligt det skulle vara! 
Men jag har ett mål och det är att bli känd.
Men sitter i sängen och lyssnar fortfarande på musik. Ni kommer få bilder imorgon på mina väggar hur vackra dom är! True Directioner här!
Lyssnar på en låt med Justin Bieber så sjukt bra den är! Lägger ut den när jag vaknar. Imorgon ska jag städa rummet låter tråkigt men måste göras. Vädret är ju inte det bästa heller så bara att passa på. Typisk svensk sommar! Jag längtar till värmen så jag kan bli brun! Flagnar lite i ansiktet ser så sjukt fult ut ska ni veta! 
Men kollade på en serie med Justin Bieber och då råkade han liksom hur ska man förklara gå in i en glasvägg riktigt hårt med huvudet men han fortsätte och sjunga sen när han sjöng klart så tackade han och gick nerför trapporna då svimmade han av. Satt här och grät då ju! :(
Men sedan så kollade jag på funny moments med One Direction då vart allting mycket bättre igen you just gotta love them! 
Nu ska jag svara en på facebook 

Sängen!

publicerat i Sofie♥;
Fick lite saker med mig hem, men ni får inte se för det är inget klädesplagg utan lite annat! 
 Hade i alla fall jätteroligt med bästa! Skrattat en hel del och snackat en massa! 
helt klart bäst! vill bara säga att mina vänner är dom bästa som finns! 
men sitter i sängen just nu och lyssnar på musik och längtar till den första juli! 
 

Stan nästa!

publicerat i Sofie♥;
Går snart och möter Caroline så tar vi bussen ner till stan. Gratis buss ni vet? ;) nejmen jag ska kolla på linnen bästa plagget på sommaren och shorts då. Vet redan ett linne jag ska köpa om dom har i den färgen jag vill ha så blir jag nöjd. Men sitter här och lyssnar på musik och ska stänga av direkt efter det här inlägget.
Kommer blogga mera när jag kommer hem sen!
nu måste jag stänga av 
 

Orkar inte.

publicerat i Sofie♥;
Legat ute och solat idag och knappt druckit något och det leder till nu att jag inte mår på topp om man säger så. Jättejobbigt att skriva också! fick veta en hemsk sak idag också ingen vill gå igenom sådant! finns alltid! 
men orkar inte skriva så mycket är helt slut. Om man säger såhär det känns inte som att det är den riktiga Sofie just nu är helt slut och känner mig bara trött men kan inte sova. Midsommar också hoppas jag mår bättre imorgon! 
kameran hänger på imorgon och på lördag för då ska vi åka till Hjortnäs.
Men nu orkar jag inte skriva nå mer mår helt enkelt inte bra...
bara kom hem nu saknar dig nå otroligt mycket! :(♥

Min rygg svider! :(

publicerat i Sofie♥;
Ja min rygg är ju röd som ni vet och jag vet det kommer bli fint när det lägger sig och blir brunt men aj så ont det gör! :( 
ska snart fixa sängen så jag slipper göra det senare sjukt trött redan men har ju vart ute i solen typ hela dagen och solen tar ju då om man säger så! 
men imorgon om det är fint väder då blir det ut och sola igen och alla ni som hellre sitter inne och tror ni blir bruna guess what? ni blir då inte bruna utan ni är bara vita ;)
 så när det är soligt passa på att gå ut och NJUT! 
kan säga att jag får inte sola min rygg imorgon är så röd där utan då ska jag sola magen och mina ben wihooo nu ska jag bli bruuun om jag inte har oturen att bli röd där också skulle inte vara så konstigt. Men ja ja jag blir brun sen då i alla fall så det är ju bra! mamma kom nyss in med tacochips till mig och en dipp till det mumma! ska be mamma smörja in min rygg innan hon lägger sig för det svider så sjukt mycket! 
men nu ska jag först fixa sängen sen fråga mamma
uppdaterar om en liten stund igen! 
fina lilla Alice ♥

Yeeey!

publicerat i Sofie♥;
Hur härligt väder som helst ute idag hoppas ni verkligen vart ute och njutit och solat! för det har jag gjort och fått en rand! men jag helt röd på ryggen gör jätteont när jag ligger ner :( men få se det från den ljusa sidan det kommer bli brunt sen och om det håller i sig det här vädret kommer jag vara jättebrun till kolmården wihooo!! 
ska snart äta och sen fortsätta med garderobenbn är snart klar men tog en liten paus busigt ;) om 11 dagar kommer Felicia hem och jag saknar henne jättemycket! :(
men nu ska jag kolla bloggar sedan fortsätta med garderoben

Min lilla fina bruna Caroline!

publicerat i Sofie♥;
Hon skrev till mig att hon skulle komma så kom hon typ en minut senare. Saknat henne enormt mycket. Nu ska jag allt ligga ute och steka såfort det blir soligt och varmt ute då för jag ska inte va vit till kolmården! åker om lite mer än en månad dit wihooo!! 
men jag hade helt glömt bort att det är midsommar denna helg bad memory that´s all! 
men ja jag ska vara med Caroline nästa vecka och då måste vi ta sommarkort och bada ska vi också göra roligt roligt! 
men nu ska jag fortsätta med det jag höll på med ni får inte veta vad höhö! ;)
min fina flicka! ;)♥

Bilder

publicerat i Sofie♥;
 


gick inte att ladda upp mera bilder aja några ni sett förut men ja 

Nytt på blogg.se

publicerat i Sofie♥;
Känns ganska konstigt men jag vänjer mig. Men idag har jag bakat och sen vart med Cecilia saknat min lilla flicka! :( 
men kändes skönt att få träffa henne idag i alla fall!
imorgon ska jag och Samuel vara barnvakt åt Hampus så vi ska cykla till willys och köpa godis eftersom Hampus vill absolut ha det! nejmen såklart kan han få det. Men ja jag ska bättra mig på att blogga nu! 
nu tycker jag det också ska bli bättre väder ute!

Sängen nästa!

publicerat i Sofie♥;
ska ta bort sminket och borsta tänderna sen lägga mig i sängen och kolla på film tills jag somnar. Redan trött haha konstigt för att vara mig. Men imorgon ska jag och mamma ner på stan och köpa en tidning med bara One Direction i hihi ååh längtar och man får massa posters. Jag ska fylla på min vägg ni ska få se när jag är klar så ska ni se hur vackert det är. Min dörr är också sjukt fin! true directioner här! jag hoppas dom har konsert i sverige snart för då ska jag gå jag måste det. Måste se mina favoritkillar och Louis är miiiiin!!! ;*♥

Vackra!

publicerat i Sofie♥;
vackra jo tack vi vet!
nejmen du får ha det bäst i Amerika! köp lite godis åt mig också för jag älskar amerikanskt godis okej jag älskar godis men ja ;)
lämna mig här i avesta forever alone tack tack nejdå skojar bara
ha det bäst nu hjärtat! ♥
loveyou!♥

Förlååt!

publicerat i Sofie♥;
ska bättra mig nu
men sommarlov i alla fall skönt men känns inte alls som att det är sommarlov, och jag kommer va helt forever alone nästa vecka. Caroline ska till Sicilien eller hur det stavas och Felicia ska till Amerika men hon ska vara borta i tre veckor. Men kanske kan vara med Cecilia om hon inte har fullt upp. Annars så ska jag bara vara hemma. Jag vill att det ska vara sol så jag kan ligga ute och pressa i solen. Ska bli jättebrun nu! men det här sommarlovet kommer bli det bästa på länge. Jag och Felicia ska göra covers och vi har redan tränat. Jag, mamma och Hampus ska till kolmården som jag vill och det kommer bli så roligt då! och en hel del mer! åh taggad!
kolla så fin Ida var♥

TRÅKIGT!

publicerat i Sofie♥;
Ska snart åka och servera mat till 9:orna fatta hur tråkigt det kommer bli ville inte ens från början ville kolla på Hampus skolavslutning men ja ja. Kan säga att jag inte kommer ha så roligt så himla tråkigt! Om man är ego som jag är så tycker man att dom kan lika gärna hämta sin egen mat! Nej nu klagar jag bara men pallar inte så tråkigt!
men ska fixa det sista nu
lycka till brorsan! ♥

gäsblogggggar ! ♥

publicerat i
tjenna , jaghär
sofie försöker locka mitt hår och det verkar inte gå så himla bra , men just nu så skrek hon yeaaah
så då borde n ha klarat en lock ;)
men chilldag idag i skolan städade ut hela skåpet så alla skåp är helt tomma.
och sen så var den 9:ans lekar och det var skit kul och det slutade halv elva så jag och sofie cyklade hem och jag hamnade här för städerskorna är hemma hos oss och städar mellan 10-14 så ah.
men ska byta låt på spotify och sen kika lite på facebook. puss

TACK MAMMA!♥

publicerat i Sofie♥;
SÅ SJUKT GLAD FICK UP ALL NIGHT THE LIVE TOUR FATTA GLAD SÅ JAG OCG FELICIA KOLLADE PÅ DEN OCH JAG ÄLSKAR DEEEN!!!!
TACK MAMMA!♥
i alla fall efter skolan så åkte jag och Felicia till willys och köte saker till imorgon när vi ska kolla på film med klassen mysigt så jag ska ta med mig en kudde och kanske filt sen ska vi även leka lekar tror jag och ta "sommarbilder" vi ska även kö brännboll jag som är sämst på det men ja och Caroline är hemma nu!!! :DDDDD
sååå glaaad! :DD♥♥

OMGFGGGGGGGGG

publicerat i Sofie♥;
SOFIE FICK OCKSÅ DVD!!! HAHAH hon kom in hoppandes och nu ska vi se den !!!!! YES
Fast såg den några gånger igår, men alltid lika bra!! D::::::::::::::

Kallt!

publicerat i Sofie♥;
Har vart folk här hela dagen ungefär trevligt trevligt
Men imorgon är det elevrådets dag eller vad det var hoppas vi ska va inne för det är så kallt ute men hoppas det är fint väder imorgon. Men imorgon efter skolan ska jag och Felicia köpa godis till tisdag. Hon gick ett skal med One Direction på jag vill också haa!!
men har hållt på med en header hela den här veckan är snart klar har inte orkat fixat klart den men kanske kommer upp idag?

Grattis hjärtat!♥

publicerat i Sofie♥;
Grattis hjärtat!
hoppas du har en awesome dag! kom ihåg att jag aldrig kommer lämna dig oavsett vad någon säger! du är bäst!
älskar dig bästisfestis!♥
så fin!♥
du ska veta att du också är min fina Felicia!

Äckelväder!

publicerat i Sofie♥;
Åkte ner till stan med Felicia vid elva och skulle kolla på prisutdelningen såklart så vann vi inget bara för att det var några duktiga i vår klass som blåste. Jag tycker själv man ska blåsa så vi vann inget pris på grund av att det inte var många som blåste! :@ i alla fall mötte på Ida,Elisa och Felicia nere vid stan så jag ställde mig under Elisas paraply hihi :) men sen så sa vi hej till Bahja också innan jag och Felicia gick vidare och kollade på marknaden i regnet. Vi åkte bara virvelvinden den enda roliga ju sen köpte vi helium ballong haha lät så roligt xD
Helgen har i alla fall vart bäst, allting är så bra just nu älskar mitt liv kan inte bli bättre och jag Felicia ska spela in covers under sommarlovet trevlans!
men nu ska vi träna på några låtar
saknar dig gumman bara 2 dagar kvar nu! ♥

Feliciaaaaa

publicerat i Sofie♥;
Felicia äter just nu och jag sitter vid hennes dator och chattar lite och tagga karnevalen då!
ska åka massa karuseller och köpa godis,munkar och helium ballonger så kanske kommer upp en video vi får väl se men vi kommer ha sjukt roligt i alla fall. Men nu måste jag fråga C hur han mår för Ben gjorde mig så jäkla orolig igår så måste fråga.

Städa!

publicerat i Sofie♥;
vaknade runt tio av sms så gick upp på en gång. Ska i alla fall städa rummet nu sen drar jag till Felicia hon ska få sin present idag. Hon kommer ÄLSKA den!
men ja jag ska åka till henne vid tolv och vi tar nog kort också vi ska även ha twitcam tror jag
Men nu ska jag dunka musik och städa rummet uppdaterar när allt är klart!