TACOS

publicerat i Sofie♥;
Har nyss ätit kyckling tacos, mums. Och det bästa var att jag gjorde allting själv mamma vart jätteglad då hihi :D Men det var i alla fall gott och nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar på lite saker. Alltid lika trevligt eller nåt sånt. Skolan idag var helt okej faktiskt för en gång skull. Vart snöpulad idag också av Oskar :((((( KALLT! Imorgon ska jag åka med mamma till trädgården sen ska vi fixa ihop pepparkakshuset sen på söndag blir det stressigt ska firatvå stycken på en dag haha ja. Ska kolla vidare på datorn nu.
 

Nu Caroline!

publicerat i Sofie♥;
Ska gå och möta Caroline nu så går vi tillbaks hit och hittar på nåt. Skolan idag söööög! Hoppas dagen imorgon blir bättre. Gick runt med ont i magen och ont i huvudet hela dagen inte det roligaste. Men bloggar mer sen måste fixa en sak innan jag går iväg!
 

Onödigt inlägg

publicerat i Sofie♥;
Ska snart sova, måndag imorgon :( HATAR skolan verkligen. Lektionerna suger det enda som är bra det är att va med kompisarna. Tog för en stund sen bort mitt smink och mitt öga svider det rinner typ hela tiden från ögat usch :( Prövade på fattiga riddare imorse och jag suger på att laga mat och sånt så det vart jätte äckligt men ja egentligen så var det ju gott men det vart för sött. Har inget mer att skriva så vi hörs!
 

Shine bright like a diamond

publicerat i Sofie♥;
Har inte bloggat på vad är det nu? Tre dagar kanske? I alla fall så har jag inte orkat. Pluggat för fullt hela veckan skönt att det snart är lov. Har vart till Min lilla mormor och jag idag fick en söt liten ängel. Tack mamma♥ Vart tillslut så mycket folk och blev så trångt att jag började skaka och fick svårt att andas. Usch vad hemskt det var. Sen när vi kom hem har jag städat rummet. Tar en liten paus nu. Ska bara damsuga och skura sen är jag klar. Ska gå och fika nu så bloggar jag mer sen. 
 

Jupp

publicerat i Sofie♥;
1. Jag har klaustrofobi(stavning)
 
2. Jag har extremt dåligt självförtroende.
 
3. Jag brukar oftast vara tyst på lektionerna och göra det jag ska.
 
4. Jag hatar falska människor.
 
5. Jag tycker inte om när människor säger vad jag ska göra och hur jag ska göra det. Blir alltid sur om någon säger åt mig nåt. Haha xD
 
6. Jag fryser alltid om händerna på vintern.
 
7. Jag är rädd för höga höjder.
 
8. Hatar när folk skryter om saker.
 
9. Jag har hemskt morgon humör.
 
10. Jag har en hel del vänner från andra länder.
 
11. Jag gillar inte Sverige Demokraterna tycker dom skämmer ut Sverige. Min åsikt. Bryr mig inte ett dugg om ni tycker motsatsen.
 
12. Jag vill ha en tattuering.
 
13. Engelska är mitt favorit ämne bara för att det är det enda ämnet jag tycker jag själv är riktigt bra på.
 
14. Jag har dåligt minne.
 
15. Jag älskar att skriva noveller.
 
16. Vampire Diaries= Bästa serien ever♥
 
 

Blä blä

publicerat i Sofie♥;
Skolan idag sög totalt. Allt var tråkigt. Hatar skolan! Tur att det är fredag imorgon sen helg och då slipper man skolan. Vill bara till något varmt ställe och slippa skolan ett tag! Bra humör man är på eller inte..Nej men hoppas dagen imorgon är bättre än vad den var idag. Ska endå kolla på vampire diaries på tyo lunch rasten eller typ håltimme om vi har någon sån. Så sjukt bra. Kollade även på portkod idag för första gång döööör vad bra det är!!! Seriöst! Och nu innan jag ska lägga mig måste låta mitt hår torka också för det är blött har nyss duschat. Ja intresse klubben antecknar. Veeet! Så ska kolla på ett avsnitt eller om jag väntar med det och gör det imorgon. Får se vad jag orkar med. Och imorgon kommer Felicia hit på morgonen då ska jag även prata med henne. Alltid lika skönt att få prata ut med någon om allting som hänt. Älskar dig gumman♥ Även fast du skrattar åt en när ens mage låter hehe ;) 
Aja ska avrunda detta inlägg. Fult det låter.
 

Klarade det!

publicerat i Sofie♥;
Är så trött just nu vill bara gå och lägga mig men nej nej jag måste duscha först. Skolan var helt okej idag förutom omprovet i orienteringen då. Gick ut till en skog jag aldrig vart vid förut. Jag gick där med leriga skor, tjock tröja som inte hjälpte så mycket så kommer säkert bli förkyld. Men en bra sak är att fick alla rätt! Yes! Ett omprov fixat nu har jag två till tror jag som jag måste fixa. Hemkunskapen och matten sen klar!
Mina ben värker men det är ju för att man har gått en hel del så inte så konstigt dårå. Imorgon så slutar man fyra. Har lång spanska sen håltimme och då ville Felicia ner till ica så ja. Men ska lägga fram kläder till imorgon sen duscha.
 

Så GLAD!

publicerat i Sofie♥;
Ville bara säga att jag är överdrivet glad just nu tänk att just en speciell person kan göra en så glad! Åååh! Älskar mitt liv just nu! Allting är perfekt! Jag har dom bästa vännerna, världens bästa familj och ja en till också! I love my life och ingen ska få förstöra för mig nå mer. Ååååh jag är så glad att jag bara vill hoppa! Nu fick ni reda på att jag är över lycklig japp! Ska svara Robert nu och sen "den" Åååh livet är så underbart just nu just saying!

Wooooooooop wooooooop

publicerat i Sofie♥;
Hoppas er dag har vart bra? Min var väl helt ok. Har omprov imorgon i orientering så om vi hinner klart tidigt så kanske man hinner med en tidig buss. Skulle vara skönt. Och skönt att den här veckan är en ta igen vecka. Då ska jag göra omprov i matte sen fixa med henkunskapen eftersom att jag inte är godkänd i det. Så det kommer bli skönt att få det klart och inte ha nå prov som ligger och släpar. Min mage gör ont och den har låtit idag i klassrummet hemskt när den gör så ont :( Blä blä :( Följde med mamma med till stan efter skolan idag och fick mer underkläder och sen åkte vi till Franzens har ingen aning om hur det stavas men där fick jag en jättefin tröja! :D Woop woop!
Ska snart gå och lägga mig i min mjuka sköna säng och smsa med några sociala t.ex Caroline hehe ;) Och sen ska jag även höra med en speciell person också hmmm vilken kan det vara då? Ni får inte veta haha så snäll är jag. Så imorgon är det ganska chill. Först spanska sen håltimme, slöjd får fortsätta med mina bokstäver sedan är det lunch och efter det orienterings prov taggad! Fast nä. Nu blir det långt här ni kommer aldrig orka läsa och om ni orkade läsa det här då är ni bäst! Yes ni läste rätt ni är bäst då fast efter mig då xd

Hungry and I know it

publicerat i Sofie♥;
Kom hem runt fyra tiden. Gick ner till stan efter med Felicia. Köpte kladdkaka till familjen sen chips och dipp! Muuuums! Så ska kolla på vampire diaries idag med chips,dipp och vatten. Mamma och Samuel åkte precis iväg och hämta pizza. Hade matte prov idag och det gick hur dåligt som helst :( Men bloggar snart ska gå och tvätta bort sminket nu sen byta om till mjukiskläder!
 

Some stuff you might not know about me!

publicerat i Sofie♥;
1. Jag är livrädd för trånga utrymmen. Kan verkligen inte andas då. Hemskt.
 
2. Jag är typ aldrig sjuk. När jag blir sjuk då kan jag stanna hemma i en hel vecka som jag vart nu.
 
3. På mitt nattduksbord så har jag en liten tavla på mig och pappa. Den bilden är rätt så gammal jag är bara några månader på den bilden.
 
4. Jag är oftast stressad. 
 
 

Frisk...hoppas jag.

publicerat i Sofie♥;
Stannade hemma idag också men imorgon så blir det skola. Roligt att man har matte och labb prov imorgon usch :( Har kollat lite på matten men förstår verkligen ingenting. Pratat med saknade Felicia idag också sen så har jag bara kollat på vampire diaries hela dagen! Alltid lika trevligt! Och alltid lika bra. Kom nyss på att jag måste lägga fram kläder tills imorgon sen blir det väl att kolla på vampire diaries igen :D Ska fixa med det nu så hörs vi!
 

Grattis bästa Elisa! ♥

publicerat i Sofie♥;
Hoppas du har haft och har en jätte bra dag för det är du värd! Världens bästa Elisa vad skulle jag göra utan dig? På måndag kommer du få dina presenter och du kommer älska dom! :D
Älskar dig vännen!♥

Blä :(

publicerat i

Fortfarande sjuk :( feber har man och mår illa åå jag som ville träffa Felicia och gratta Elisa! Ååååh jag vill bli frisk nu! Så tråkigt att bara ligga hemma och inte göra någonting okej kolla på film men det är så tråkigt :( aja får väl ta mig till skolan imorgon då. Nu ska jag kolla på film och sen sova!

Feeling better!

publicerat i Sofie♥;
Mår lite bättre idag men inte helt okej än men tvingar iväg mig själv till skolan imorgon. Har endå inte så jobbiga lektioner. Förutom spanskan då. Idag har jag kollat på vampire diaries hittade säsong 2 på swefilmer så det är vad jag har gjort idag. Ska fortsätta med det snart ska duscha snart och fräscha till mig. Men uppdaterar mera snart.
 

I hate this

publicerat i Sofie♥;
Mår fortfarande sämst. Orkar inte ens stå upp så jobbigt är det. Så jag kommer ingenstans imorgon heller mår för dåligt för det. Så idag har jag bara legat i sängen typ hela dagen. Det är till och med jobbigt att sitta upp hatar att vara sjuk det värsta som finns! Men hoppas verkligen jag mår bättre imorgon så jag kan komma till skolan på torsdag. Annars är det väl som det är då. Huvudet värker också :( Blä jag vill inte vara sjuk längre orkar inte göra någonting. Vill bli frisk! Aja ska försöka hitta något att blogga om nu!
 

Still sick.

publicerat i Sofie♥;
Mår fortfarande inge bra. Har så himla ont i halsen, huvudet värker och mår illa. Toppen. Eller inte..
I alla fall har nyss fixat vanilj te. Bästa♥ Vet inte hur mycket te jag har druckit idag. Men ja vad ska man göra när man har ont i halsen? Ska dricka mitt te och kolla på film. Trust blir det att kolla på eftersom att många tycker den är bra så  får väl se om den är så bra som alla säger. Aja ville bara visa er att jag lever.

Sjuk

publicerat i

Ja ni ser ju rubriken. Igår var jag hur pigg som helst jag skrattade och sprang runt vilket jag inte skulle ha gjort, eftersom att nu har jag mer ont i halsen än vad jag hade innan. Reste mig upp från sängen och kände hur jobbigt det verkligen var att stå upp så jag blir hemma idag men måste tvinga iväg mig imorgon till skolan eftersom att vi har matte prov imorgon. Men ja nu ska jag dricka mitt te och min drick yoghurt eftersom att det är det jag bara kan dricka. Hoppas ni mår bättre än mig för nu ska jag dricka det sen sova!

snabbt inlägg nu då

publicerat i Sofie♥;
Ska åka till mormor och morfar om någon minut bara. Ska lyssna på Take Me Home i bilen också har tvingat dom det! :D
Men kommer väll hem ikväll någon gång då så kanske slänger in något inlägg då annars hörs vi imorgon! Måndag imorgon och då är det skola fy vad tråkigt :( Prov på tisdag har vi också och det är matte och förstår verkligen ingenting. F here I come! Aja ska fixa det sista innan vi drar!
 

Sjuk igen

publicerat i

Skulle åkt till Caroline igen men däckade i soffan mår inte alls bra. Vi som tänkte kolla på film och äta grönsaker med dipp men nej nej då mår man inte bra ;( vill bli frisk ju fan vad jag hatar att vara sjuk. Om jag inte mådde så här så skulle jag vart där nu och vi hade haft det roligt men nej nej blää:( aja får väl vila upp mig så kan man ta det en annan dag istället. Ska svara Caroline nu!

Självförtroende

publicerat i Sofie♥;
Jag är som en typisk tjej är. Har extremt dåligt självförtroende. Om någon säger att jag är fin då tror jag oftast inte på det. Visst ibland kan jag väl tycka att jag ser helt okej ut men det händer väldigt sällan. Om någon säger att jag är ful elle bara snackar skit om mig bakom min rygg då tar jag åt mig och kan bli väldigt ledsen och då menar jag verkligen det. Ibland saknar jag hur mitt liv var förr. Alltså som när jag var liten. Inget skit snack och man kunde gå helt ofixad och gå i vilka kläder man ville utan att någon skulle bry sig. Men nu är det inte så längre. Inte för mig i alla fall. Jag kan ibland inte gå utomhus utan att jag sminkat mig. Tycker jag är så ful utan smink. Jag vet inte vad felet på mig är. Ibland vill jag inte ens kolla mig själv i spegeln. Fast vet ni en underbar känsla? När en kille kallar dig för vacker ♥ Det är den bästa känslan någonsin! 
När jag var mindre vart jag mobbad. Jag blev kallad för typ "karlsson på taket" Bara för en mössa? Liksom kom igen? Förstår ni hur löjligt det låter? Sen har jag även blivit kränkt. Och det villjag helst inte ens minnas. Direkt om jag bråkar med en nära kompis så tror jag alltid att jag kommer förlora den. Och tro mig det är det sista jag vill. Så jag får alltid skuld känslor om jag vart taskig. Så till er jag skulle aldrig kunna ens tänka tanken att sluta vara med er och älska er! Ni är underbara!♥ 
Men jag hatar verkligen att ha dåligt självförtroende jag har en känsla av att det aldrig kommer gå över. Om jag kollar på en bild som jag har på datorn på mig själv så zoomar jag alltid in bilden och pekar ut mina brister. Då kan helt plötsligt en riktigt fin bild bli till den fulaste bilden jag någonsin kollat på. Innan ni dömmer någon så måste ni känna personen först. Efter det kan ni skaffa er en egen uppfattning om personen.
Tack för mig! 
 36530_442793109067103_287733487906400_1705121_1009723347_n_large

Sjuk

publicerat i

Var med på en lektion idag sen tog jag bussen hem. Orkade verkligen inte att vara i skolan så åkte hem försökte i alla fall att gå till skolan kände redan igår att jag aldrig skulle orka med skolan så ja. När jag kom hem så fixade jag te vanilj är det bästa! Sen har jag bara legat i sängen gör det fortfarande skriver med Robert gör jag också. Är så hungrig just nu så ska fixa nudlar eller något annat har inte ätit nåt idag gick inte att äta frukost imorse men vi hörs säkert

Think I'm sick :(

publicerat i Sofie♥;
Halsen gör så himla ont och jag mår inte bra heller :( Ingen feber men jag mår verkligen inge bra. Tvingade mig iväg till skolan idag. Gick knappt att äta frukosten imorse så ont som det gjorde. Usch för det. Men tydligen något som går nu men det går väl över. Ska följa med mamma till affären nu och köpa halstabletter till mig så bloggar när jag kommer hem!
 

Blä :(

publicerat i Sofie♥;
Känns som att jag håller på att bli sjuk. Mår illa varje dag, känns som att jag har feber, ont i huvudet varje dag sen ont i halsen. Hoppas det går över. Somnade till och med när jag kom hem. Mår inte helt bra :( Och imorgon är det en lång dag i skolan går till fyra :( I alla fall skol dagen idag var helt okej. Slöjden var bäst haha xD Blä det är så varmt precis överallt. Orkar inte. Vill bara lägga mig och sova tills jag mår bättre. Låter som att jag är deppig men det är jag inte utan jag mår inte bra :( För att få detta inlägg liiite roligare. GRATTIS FELICIA!♥ Jag sa ju att du skulle komma vidare och hade jag rätt eller? ;) Jo det hade jag.
Nej nu ska jag duscha! Hörs!
 

Välkommen.

publicerat i Sofie♥;
Välkommen till dagens samhälle där folk dricker och röker. Dom som är i min ålder och även yngre som håller på med dumheter. Jag är 15 och jag har ALDRIG druckit alkohol eller rökt kommer aldrig testa röka heller. Dom som är yngre än mig röker och dricker. Och även dom i min ålder. Jag förstår verkligen inte varför? Liksom ni är inte direkt coola om ni gör det. Visst hata mig nu men det här är min åsikt. Och dom som är yngre än mig typ 00:or och typ 99:or säger inte alla nu men dom flesta. När jag var i er ålder vet ni vad jag höll på med då? Jo jag var ute och lekte med kompisar. Jag hade inget behov av mobilen eller datorn. Det var inte alls populärt då. Det har ändrat sig så himla mycket från då jag var liten till nu. Nu är dom som är yngre än mig i behov av en mobil och datorer sen så ska dom ha uppmärksamheten typ hela tiden. Samhället vi lever i idag är fullt med personer som röker,dricker brukar droger och massa annat skit. Ni som röker. Varför gör ni det egentligen? Ni förstör era lungor och ni kan drabbas lättare utav cancer. Bara onödigt tycker jag. Och dom som dricker visst fine ert val inget jag har med att göra men liksom stör mig så sjukt mycket på dom som bara ååh vill festa och supa. Och så är dom typ bara 13 eller något sånt? Liksom hallå? Nej blir bara så trött på dom.
 
 
Och nu är det mina åsikter och min blogg så innan ni kommenterar något ovettigt kom ihåg det här bara vad jag tycker!
 

Ont i halsen.

publicerat i Sofie♥;
 Hoppas att ni mår bra. Själv så mår man helt okej. Skolan idag gick rätt så snabbt så det var ju helt okej. Bussen hem var hemsk stog en stund sen så satte jag mig ner bredvid Felicia och nå dryga åttor och sjuor tog typ upp hela platsen vid gången där man skulle gå så fick gå av vid en annan. Liksom dom satt tre stycken. Det finns två platser och bara två stycken ska sitta på dom ååh så irriterande! -.- Får se om jag och Caroline kommer ta nå kort när vi är på torsdag och på fredag känns som att det var ett bra tag sen nu. Tisdag imorgon och spanska direkt på morgonen usch vad tråkigt :( Efter det träslöjd och jag ska fortsätta med mina bokstäver. London ska det va kan visa en bild sen på hur den ser ut. 
Fast dock när den är klar då. Men nu ska jag äta min glass och kolla runt på bloggar.
Hare så bra!
Min fina ♥

No pics sorry

publicerat i Sofie♥;
Heeeej!
Haha töntigt det där lät men whatever.
Följde med mamma till ica och fick en cola mums! Och på fredag är vi lediga från skolan så då ska jag och Caroline dunka One Directions nya album Take Me Home då. Och jag är duktig som inte lyssnat på dom låtar som läkts ut en för jag har tålamod och väntar till fredag. Jag tänker bara på hur hårt dom har jobbat med detta album så jag väntar tycker jag är duktig! :) 
Men ja vad ska jag göra nu resten av den här kvällen? Finns typ inget att göra bara njuta av det sista utav lovet. Typ det ja. Ska gå och fixa chai latte nu den bästa varma drycken♥
 

Massa bilder kommer sen antar jag

publicerat i Sofie♥;
Min dator är så himla seg så drygt! -.- Den brukar vara så ibland men aja. Idag har jag fixat i min garderob skrivit på min novell och sen på novellen vi ska skriva på svenskan sen har jag även duschat. Lagt fram kläder jag ska ha imorgon också ska byta skal på min mobil också. Världens finaste Louis ska jag ha nu ♥
Så nu har jag fixat det i alla fall skola imorgon och jag längtar verkligen inte fy för skolan. Det finns verkligen inget bra med skolan eller jo en sak att träffa sina kompisar men annars så nej. Nu ska jag nog snart äta tror jag men ska i alla fall tända massa ljus i mitt rum och såklart doftljus♥ Det bästa som finns! Speciellt vaniljdoft♥
Aja ska äta nu sen tända ljusen woop woop.
 

Hej jag lever

publicerat i Sofie♥;
Hoppas att eran dag vart bra för det har min vart.
Har vart till Alice och firat henne. Hon blev så glad över sakerna hon fick. Så det var ju bra det åt även där så mätt var man också haha. I alla fall imorgon är det söndag och sen är det måndag och då är det skola. ÅNGEST. Eller något sånt. Att inte loven kan vara längre. Hatar skolan! Det enda bra är att man får träffa sina kompisar. Det är det ENDA! Alla ämnen är så tråkiga och ja ni hör ju allt är tråkigt. Fast ja svenskan nu är ju rätt chill för skriver novell och jag äger ju en novell blogg så det är rätt kul men annars. Kommer få en ny tjej i klassen också.
Och en till sak kanske inte bara för mig det hänt men min blogg loggar ut sig av sig själv nästan hela tiden så störande! 
Imorgon måste jag verkligen tvätta massor av kläder sen fixa till lite i rummet om jag orkar. Ska nog va med Felicia också! :) Se hennes nya hårfärg rött jaao! Jag ska ju också färga till rött eller ja röd/brunt hoppas verkligen det blir bra är sjukt rädd för att det inte alls ska passa. Men aja. Nu ska jag kolla några bloggar sen blir det att borsta gaddarna och lägga sig!
Gulliga i våra stora gröna tröjor woop woop! 

One Direction♥

publicerat i Sofie♥;
Ska sova typ nu men änkte göra ett litet inlägg först.
Är så nervös inför imorgon! Biljetterna släpps imorgon och det kommer vara sådant tryck då. Många som vill ha biljetter och ni vet inte hur mycket det skulle betyda om jag skulle få biljetter. Om jag får biljetter kommer jag börja störtgrina av lycka. För då får jag se dom som gör mina dagar. Dom som fått mig att inse att jag är vacker och perfekt för just den jag är! Jag älskar dom så otroligt mycket! 
Om jag inte får biljetter kommer jag också gråta men då är det för att jag är ledsen så ja :( Skulle göra precis allting för att få träffa dom! ♥
 
Men nu måste jag sova upp i tid imorgon då ni får veta om jag fått biljetter eller inte!