Rubriker

publicerat i Sofie♥;
Bloggar just nu från min nya dator. Är väldigt nöjd med denna dator. Snabb att starta igång och väldigt enkel att använda. Klockan är snart fem och jag har så tråkigt just nu. Väntar på att en person ska logga in så den kan få en att skratta. Tror aldrig jag skrattat så mycket som jag gjorde igår åt en sak den sa. Har inte orkat bloggat något alls har haft fullt upp i skolan och när man kommer hem så är man inte så speciellt taggad på att blogga. Jag var så trött i fredags att jag inte orkade bry mig om något alls. Men nu denna vecka så har vi ett nationellt prov imorgon i engelska sen på tisdag har vi ett i spanska. Det enda sköna är att vi är lediga på onsdag eftersom att det är 1:a maj. Veckan efter det så går jag bara två dagar måndag och tisdag. På onsdagen så ska jag och mamma åka till Stockholm för att se One Direction live! Är så taggad inför det. I alla fall så ska vi snart äta grillat och det är så himla gott! Efter det så ska jag först diska sen blir det väl att prata med dom igen som jag gjorde igår. Uppdaterar mera snart.
 

Glass time nu!

publicerat i Sofie♥;
Kom hem för ett tag sen vart borta hela dagen idag. Eller ja typ hela dagen. Var först vid pappas grav sen åkte jag mamma och Hampus till momor och morfar där jag fick 700 kr så nu har jag råd med datorn :D Så vi ska kanske åka nästa helg och köpa den datorn jag vill ha. ÖVERLYCKLIG!! :D Denna helg har vart lugn och skön. Har vilat ut men är inte taggad inför skolan :( I alla fall så ska jag fortsätta prata med några nu som alltid får en på bra humör see ya! 

5 saker ni kanske inte visste om mig

publicerat i Sofie♥;
Var länge sedan jag gjorde en sån så kör på en nudå!
 
1.Jag är en ensamvarg.
 
2.Jag ska gå barn och fritidsprogrammet efter sommaren.
 
3.Jag älskar High Chaparall bästa sommarstället helt klart!
 
4.Jag kan the cup song.
 
5.Det fattas bara 700 nu tills jag kan köpa en bärbar dator.
 
Okej den sista var inget om mig men rolig fakta tycker jag! :)

Tired of this

publicerat i Sofie♥;
Jag är så trött på att man ska vara på ett sätt och se ut på ett annat sätt. Sätt inte för höga krav på andra om ni inte gör någonting själva! Ska alla vara jättesnälla hela tiden och aldrig få bli sur eller? Ska jag vara den personen som alltid är så glad och ska få alla andra på bra humör? Jag kan inte alltid vara glad! Jag får vara sur ibland och det är inget ni kan göra något åt. Alla har sina dagar där man inte känner sig glad och jag har sådana dagar jag också. Tro inte för en sekund att jag alltid är den glada och positiva Sofie för det är jag verkligen inte. Ibland kan jag vara negativ för allt. Ibland orkar jag inte ens gå upp ur sängen för jag vet inte vad jag ska göra. Så ibland kan jag vara den tråkiga Sofie. Jag är en person som tycker om att sätta krav på mig själv. Ibland har jag för höga krav men jag märker oftast inte av det. Vad jag vill få fram i denna text är att alla får ha dom dagarna där dom inte orkar med någonting. Att man inte behöver vara glad hela tiden. Klaga på om ni vill det men jag skriver bara hur jag tycker det är. Visst jag är oftast glad men tro mig vissa dagar bryter jag ihop. Jag är mig själv och jag kommer inte låta någon ändra på hur jag är!
 

Scary

publicerat i Annat;

Glömde berätta vad som hände idag vid busstationen. Jag och Felicia skulle gå ut till bussen som kom och då stog det några äldre killar och försökte prata med oss. Felicia sa till mig då hörde du vad dom sa och jag svarade ju självklart nej. Då sa hon att dom typ hade sagt ursäkta förlåt mig och sånt. Alltså ni kanske tycker det låter löjligt att jag inte stannade och frågade vad dom ville men jag är väldigt vaksam och ser mig för. Jag tycker inte alls om om det kommer fram en främling och börjar prata med mig tycker det känns läskigt om jag ska vara ärlig. Det dryga med dom var att dom brukar gå på den bussen vi går på när vi ska åka hem men som tur var så gjorde dom inte det idag. TUUUR! Eller vad säger du Felicia?

Can't sleep

publicerat i Annat;

Ja jag kan inte alls sova. Ligger i sängen och försöker men hör bara när det blåser. Mitt fönster skakar när det blåser ordentligt och man hör massa annat usch har vart en blåsig dag idag. Hoppas verkligen att det blir bättre imorgon. Imorgon så ska jag först till skolan sen efter blir det att gå ner till stan med Felicia och köpa godis sen hem till henne och chilla sen under helgen så blir det bara att koppla av. Just ja hade utvecklingssamtal idag och det gick jättebra är så taggad inför gymnasiet nu! Gå på gymnasiet med min bästa vän kan det bli bättre än så? Nej det kan det inte! Hihi i alla fall så ska jag blogga lite nu eftersom jag inte kan sova men blir mest bilder eftersom jag bloggar från mobilen.

5dagar

publicerat i Sofie♥;
Inte bloggat på fem dagar men har inte orkat. Mamma kom och hämtade mig i fredags från skolan mådde icke bra. Var hemma igår hela dagen och idag åkte jag hem från skolan hatar att det ska bli så hela tiden. Men nu så ska jag gå i skolan fram till lovet och det är inte så långt kvar nu. Hade del 1 av nationella idag och det var rätt så enkelt tycker jag personligen. Har inte alls blogglusten kvar längre vet inte vad som hänt. Men det går väl i perioder antar jag. Nu ska jag hämta mitt te sen kolla vidare lite på datorn.
 

Good Morning!

publicerat i Annat;

God morgon allihopa! Vaknade tjugo i sex så har vart vaken sen dess. Börjar nio idag så mamma ska skjutsa iväg mig till skolan idag så vi åker typ tjugo i nio vilket är riktigt skönt. Vaknade upp hur glad som helst och det är inte ofta det händer :) I alla fall så har jag inte kunnat uppdatera er något eftersom jag har haft fullt upp med en spanska läxa som är riktigt svår. Kunna 80 ord utan att kolla på sitt papper riktigt svårt kan jag säga er. Har nyss sminkat mig så just nu ligger jag ner i sängen och lyssnar på musik och ska om en stund upp och fixa klart mig och sen äta frukost. See ya later!!

Hola

publicerat i Sofie♥;
Jag är en swedishenes enligt en jag pratar med just nu xD Haha kan inte sluta skratta xD Helt sjuk vad härlig humor han har xd han är en mexicanese och jag är en swedishenese fråga mig inte varför jag tycker det är så roligt för ni själva skulle också tycka det var roligt om ni förstår vad vi pratar om! Så jaaa nu ska jag fortsätta prata med mexicanesen. Uppdaterar senare eller aa sen när jag vaknar då! See ya!