Den mysigaste tiden på året är....

publicerat i Sofie♥;
Helt klart julen! Alla fina dekorationer ute på gatorna. Fina julbelysningar. Julmusik. Pynta julgranen. Köpa julklappar även få julklappar. Dricka te/chai latte på en kall vinterdag. Mysa sig ner under filten och kolla på julfilmer. Julen är helt klart den mysigaste tiden på året! 
Tumblr
 

This week

publicerat i Sofie♥;
Skönt att man börjar dagen med att ramla av cykeln och slå ansiktet rakt ner mot asfalten. Ännu bättre är det att man fick en lätt hjärnskakning. Verkligen toppen! Nej men jag mår mycket bättre nu. Åkte aldrig till skolan då jag var yr men ska till skolan imorgon. Börjar fem över två så skönt med sovmorgon. Har en lektion och den slutar kvart över tre sen så måste jag sitta och vänta i en timme på att jag ska ha utvecklingssamtal. Slipper stressa imorgon i alla fall och det är det bästa. Men nu så ska jag prata med bästa P :)
 
XOXO

Tired and I know it

publicerat i Sofie♥;
Hoppas verkligen att eran dag har varit bra för det har min varit. Var på praktiken idag och sen vid två cyklade jag hem och efter ett tag så åkte jag och mamma ner till stan och gick runt och kollade lite först sen gick vi vidare till tandhygienisten och det gick riktigt bra! När vi var klara där så åkte vi vidare till Franzens och jag fick med mig två fina koftor och ett doftljus. Sen så drog vi vidare till willys och jag köpte vindruvor, blåbär och 2 smoothies. Så gott! Lite så har min dag sett ut. 
Nu ska jag ta bort sminket och efter det blir det att kolla på BR och äta vindruvor.
 
XOXO

Yooo

publicerat i Sofie♥;
Två dagar kvar av praktiken för denna vecka och sen så är det äntligen helg. Jag ska bara vara hemma då och ta det lugnt och även städa mitt rum eftersom att jag inte orkade det igår. Fick ett armband och ett halsband idag av lilla Olivia så fina. Ramlade av cykeln imorse för att det var så himla halt ute. Just nu så har jag jätteont i ryggen och i min vänstra fot men det går över. Nu så ska jag gå och fixa lite te och sen sätta mig ner i sängen och kolla lite mer på datorn. 
 
XOXO
Liam

Praktikanten Sofie

publicerat i Sofie♥;
Benen värker och trött är man efter första dagen på praktiken. Men jag trivs väldigt mycket. Jag praktiserar i klass 2 på en skola och klassen är bra men dom är väldigt busiga. Men det är ju såklart dom är ju inte så gamla. Imorgon så börjar jag igen kvart i åtta och går fram till tre då jag tar cykeln hem och sen blir det att bara slappa eller så ska jag nog städa mitt rum. Vi får se hur det blir med det. 
Men är så sugen på en loka men är osäker på om jag orkar cykla till willys eller inte. För om jag cyklar nu så kan jag ju duscha efter det. För då är jag ju kall och tänk er då att ta en varm dusch och sen efter det lägga sig i sängen och kolla på br. Tror jag faktiskt ska göra så. 
XOXO

Tackar

publicerat i Sofie♥;
Började dagen med en föreläsning som började runt tio i nio och höll på till kvart i elva. Ganska tråkigt och Ida såg rätt så trött ut. När det var klart så gick jag och hon till McDonald's och åt där medans Felicia och Ann-Sofie var kvar i skolan. Dagen har varit lugn och nu kommer jag inte åka buss på två veckor! Har praktikt i klass 2 i Skogsbo skola så ska vara där och det kommer vara roligt att få se hur dom arbetar. Fick 2 jättefina skal av Felicia som jag kommer lägga upp en bild på imorgon på hur dom ser ut. Tack så mycket!
Nu så ska jag ta det lugnt och fortsätta kolla på Bondi Rescue.
 
 

Några saker jag fick

publicerat i Sofie♥;
Har inte orkat tagit nå kort på vad jag har fått för presenter men har hittat några bilder på nätet så ni får lite nu vad jag har fått.
Båda är 250ml
 
Sen så fick jag mer saker.
XOXO
 

Br

publicerat i Sofie♥;
Fy fan vad det är tråkigt att vara sjuk. Mår dock lite bättre idag kan nog bero på att jag har sovit mycket idag men är fortfarande trött. Fryser som en galning även fast jag har tagit ett varmt bad och nu sitter i sängen med mitt täcke omkring mig. Det är fortfarande jättekallt! Åh ta mig till Australien så jag får sola och bada på världens finaste strand Bondi Beach! Har kollat på Bondi Rescue väldigt mycket nu under dessa dagar och är nu inne på säsong 3. Ska snart börja kolla på säsong 4. 

Bondi rescue

publicerat i Sofie♥;
Hoppas att eran dag har varit bra för det har min. Har inte gjort ett endaste dugg idag. 
Skola på måndag och jag vill inte dit,trivs jättebra i klassen men har ångest. Anyways nu ska jag snart kolla på flera avsnitt av Bondi rescue så bra reality serie och snygga killar ;) 
Ska försöka blogga mer men min blogglust är inte så himla stor så därför det blir mindre och mindre inlägg. 
Men nu ska jag kolla på BR 
 
XOXO