Svar

publicerat i Sofie♥;

Anonym

lycka till xD

 

Svar. Vadå lycka till? Tack antar jag väl men jag vet att det flesta sakerna som står på bilderna kommer bli sanna förr eller senare. Jag är 16 år så jag har hela livet framför mig. Men tack så mycket för omtanken "anonym" 

Hello

publicerat i Sofie♥;
Usch för att man redan saknar honom och han har bara varit borta i en dag. 6 dagar kvar och sen så får jag äntligen prata med min fina igen och se honom. Ja jag längtar! Och på lördag så kommer äntligen Josse hit och ska stanna över natten jag har saknat henne otroligt mycket även fast vi var i måndags men hennes personlighet är så himla härlig. Vi är så himla lika på nåt sätt vi båda älskar att vara galna och vi kan sitta i timmar och sjunga till olika låtar! Om det är fint väder på lördag så ska vi antagligen ut och ta kort vi får se vad som händer. 
Crazy friends forever

Fotboll

publicerat i Sofie♥;
Here we go! 
Ska försöka bli bättre på att blogga nu och i alla fall försöka blogga om lite roligare saker. Fast jag älskar dock att blogga om weheartit saker så det får ni faktiskt stå ut med. 
Kollar för tillfället på fotboll vilket jag inte brukar göra så ofta men tänkte väl att det kanske kunde vara roligt att göra det idag. Står 1-1 heja Grekland! 
Sitter och äter kvarg smakar typ som youghurt vilket är ett stort plus. Har riktigt ont i magen dessutom vilket är ett minus så det blir både plus och minus på samma gång! 
I alla fall ska fortsätta kolla på fotboll nu och ha ont i magen. 
 
XOXO

I'm awesome

publicerat i Sofie♥;
Så hörs vi såhär på natten ska snart sova men tänkte göra ett inlägg för er först
Idag så ska jag vara med Josefine och då ska vi köpa jordgubbar sen hem till mig och göra något roligt! Ta kort antagligen och lyssna på musik. 
Men ja jag uppdaterar väl mer imorgon/idag antar jag väl har ingen aning än så länge.
Aja ni får ha det så bra! 
 
XOXO!!! 

22:29:27

publicerat i Sofie♥;
Hejsan allihopa! 
Idag så drar jag och mamma till Solna och ska kolla på One Direction ikväll och vi kommer ävenfå se 5SOS. Dem följer mig på twitter ;) 
I alla fall så kommer jag antagligen uppdatera med bilder idag så ni vet det och jag är sämst på att formulera mig så ja. 
Ha det så bra! 
 
XOXO

I am tired and i am tired and oh wait no im still tired

publicerat i Sofie♥;
Har nyss diskat och nu sitter jag i sängen samtidigt som jag pratar med min fina. Har varit iväg och köpt godis inför imorgon när vi ska kolla på supersize me med klassen. Riktigt härligt ska gå runt med mjukisbyxor imorgon och mitt nya linne och sen en kofta. In case you guys wanted to know not really but whatever. Imorgon går vi halvdag vilket är riktigt skönt för då ska jag sen hem och städa i mitt rum så det blir rent och fint. Aja tänkte bara visa att jag lever nu ska jag svara min fina sen gå ner och duscha.