PAckat

publicerat i Sofie♥;
Har nyss ätit en vaniljsemla mumsigt det! Så nu sitter jag och dricker ett glas med cola i (Y) Har nyss packat lite är inte helt klar än. Imorgon så far vi äntligen iväg till Stockholm är så sjukt taggad! Ska ha min fina One Direction tröja på mig då också intresseklubben antecknar. Eller något sånt. I alla fall nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och skriva lite på novellen ska jag också göra. Bloggar mer om en stund! 

Klaar

publicerat i Sofie♥;
Har nyss fixat klart mig (Y) Så nu är det bara att sitta och vänta tills klockan blir halv fyra så man kan gå iväg till bussen. Idag så ska ju jag som sagt ner till stan och bowla och äta med Felicia,Felicia,Mauham,Elisa och Ida ska bli roligt det även fast jag suger på bowling alla kommer vinna över mig....Haha ja i alla fall imorgon så blir det ju som sagt att vara barnvakt sen så ska man packa iordning allting eftersom att man far till Stockholm på onsdag LÄNGTAR!!
Nu så ska jag bara ta det lugnt och kolla lite bloggar medans jag lyssnar på musik hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer få! :D

Dålig bloggning igen

publicerat i Sofie♥;
Inte bloggat nu igen men har inte orkat. Har inte gjort så mycket under denna helg mest tagit det lugnt. Sportlov är det också och det är så skönt. Den här veckan som kommer kommer bli så rolig och bra. Imorgon ska jag och tjejerna ner till stan och bowla sen äta myyys. Sen på tisdag ska jag vara barnvakt och packa den dagen också. På onsdag så åker jag och familjen tåg till Stockhom där vi ska sova på ett hotell en dag och den dagen då på onsdag då ska vi till 1Dworld och kolla. Jag vet redan att jag vill ha nyckelring,muggar och iPhone skal :D Sen på torsdag så åker vi kryssning så tar vi fredag bussen hem så kommer nog inte blogga någonting under dom dagarna. Nu ska jag gå och borsta tänderna så bloggar jag kanske lite mer om en stund vi får se helt enkelt. 
 

Det lilla jag har att säga

publicerat i Sofie♥;
Ville bara ta upp en sak nu här på bloggen och som vanligt ni behöver inte läsa om ni inte vill.
 
Vad är det för mening att gå runt och säga men lägg av din bög eller om man bråkar så kan oftast dom här orden komma "håll käften din jävla bög" Men varför egentligen? Varför ska alltid "bög" användas som skällsord. Bög är inte ett skällsord det är en sexuell läggning. Det är två helt olika saker. Skällsord det är ju t.ex "fan" och mycket flera saker. Sexuell läggning det är ju om man är heterosexuell eller homosexuell. Förstår verkligen inte varför man använder bög som skällsord tänk er för när ni säger sånt. Man vet aldrig om det är någon som har just den sexuella läggningen för den kan ju lika gärna ta illa upp om någon använder det som ett skällsord. Ville bara få det här lilla sagt. 

Skoldagen

publicerat i Sofie♥;
Känns så skönt att vara hemma längtar nu verkligen till sportlovet. Få sova längre inte behöva ställa klockan på halv sex. Ja jag ställer klockan då annars så kommer jag aldrig upp. I alla fall skoldagen idag var hel okej hade inställd spanska och sedan så kollade vi på film på svenskan. Helt okej film snygg kille med där också ;) Sen hade vi profil och jag ska inte äta godis eller sötsaker den här veckan så fick vi göra världens sockerbomb men jag avstog från det och diskade istället känner mig duktig. Igår så var vi ute hela dagen i skolan från 8.40 till 13.00 eller nåt sånt kommer inte ihåg men kallt och tråkigt var det speciellt när vägunderlaget inte var det bästa heller. Men nu ska jag börja skriva på ett annat inlägg så får ni det om några minuter.
Bjuder en bild på finaste! Det kommer gå riktigt bra nu på dansen rock on! Just dance your heart out! Som sagt känner du dig nervös då vet du vad du ska göra! Love you!♥

Den stora snackisen

publicerat i Sofie♥;
Måste bara skriva en sak här.
 
Så det är ju en stor snackis nu om det nya kärleksparet Molly Sandén och Danny Saucedo. Dom kallas även för det nya Brangelina. Och då fick ju såklart Eric Saade massor av frågor från pressen om hur han tyckte om det och då skrev han sedan på twitter "media hoes" Jag förstår han fullständigt. Och nu är det en stor snackis om att han bara lämnade Sverige så han slapp undan allt och det är helt FEL! För det första hade han skrivit flera dagar innan nyheterna kom att Molly och Danny var ett par. Eric hade skrivit flera dagar innan att han skulle snart åka iväg till ett varmare land. Han lämnar alltså inte Sverige bara för det där. Han hade sagt tidigare att han längtade tills han kunde få lite sol på sig. Så allt snack om det där är alltså FALSKT! Jag tycker så synd om Eric som får median på sig hela tiden. Liksom låt han va? Han är en människa precis som vi alla är bara att han är känd. Men han kan väl också få ett privatliv för det? Så det jag ville få fram här är att ta reda på fakta innan man drar en slutsats för det finns så mycket rykten om varje känd person. 
 

Sämst förklaring men ville bara skriva ut det.

Långt inlägg

publicerat i Sofie♥;
Känner för att skriva mig men jag vet inte är så sjukt trött på en massa saker men vet inte riktigt om jag vill dela med mig av det på bloggen. Jag får fundera vidare. Skoldagen idag var så tråkig längtar verkligen till sportlovet slippa skolan. Åka bort från Avesta det ska bli så skönt. Blir ju att kanske åka kryssning så då kommer jag härifrån ett tag. Vilket kommer vara skönt. Bara en vecka kvar i skolan nu så det är bara att stå ut. Är endå inte en jobbig skolvecka. På tisdag ska vi vara ute hela dagen sen så har vi ett prov på fredag men sak samma plus då på fredag ska vi kolla på dansuppvisning och då kommer ju Caroline dansa! :D Woop woop! Ska bli roligt att se vad det är för olika danser iår. Kommer ihåg när jag gick på dansen det var så roligt. Jag och Caroline låg vid aulan på stolarna och sov under pauserna haha minnen! Men tagga sommaren då! Eller vad säger du Caroline? :D Just ja smsa mig såfort du ser det här! Good good! :D
Haha i alla fall så mår jag bättre idag fast var påväg att åka hem en gång men jag gjorde inte det. Ansökan om gymnasiet är inne nu också rätt nervös men det kommer nog gå bra. Men nu blev det långt här. 

Sjuk igen.....

publicerat i Sofie♥;

Jag som ville till skolan idag :( men nej för då blir man sjuk åå vad jag hatar det här! Aja får väl jobba lite med spanskan och läsa i boken som ska vara klar innan sportlovet så det är typ det jag ska göra idag och får hoppas att jag sen kan äta något för just nu mår jag för illa för det :( men jag bloggar säkert sen om jag orkar

Ont i magen och ryggen

publicerat i Sofie♥;

Sitter i min sköna säng med täcket omkring mig och kollar på tv. Har så sjukt ont i magen och ryggen går inte ens att förklara hur ont det gör måste sitta på ett jättekonstigt sätt så att det inte gör ont tummen ner för det :( Har nyss lagt ner lite saker i väskan och fixat för imorgon går till tre orkar inte längtar så mycket till lovet. Ska åka på kryssning då men nu ska jag fortsätta att kolla på tv hörs imorgon tror jag!

This song is about you

publicerat i Sofie♥;
Skoldagen idag var rätt lugn. Hade först iup sen håltimme,engelska,idrott,lunch och efter det hade vi en jätteliten stund med matte sen så hade vi föreläsning om nätmobbning satt tillslut och gäspade. Men gick ner med Felicia ner till stan och böt ut skalet på baksidan på hennes mobil. Tog bussen hem halv fyra eller hem och hem jag gick av vid dalahästen så skjusade mamma hem mig. Tackar! ♥ 
Just ja vi hade ju engelska redovisning om Death Penalty trodde jag typ bara skulle få E eller D men gissa vad?! Jag fick ett C :D Men imorgon så ska vi på morgonen till tandläkaren och jag har fobier för dom. Tycker inte om när andra tar i ens mun och säger ord som man själv inte förstår. Tandläkarsnack eller vad jag ska kalla det för. Sen efter det är det hemkunskap sen lunch och sen så återstår bara matten sen slutar vi tio i två så då hinner jag med två bussen. Den kommer säkert vara överfull :( Sen så ska jag tillbaks till kvart över fem och hjälpa till. Jag och Felicia ska hjälpa till att dela ut bullar och saft så då får vi sedan rätten till att ta ut ledigheten en halv dag. Chill! :) Men nu vart det långt här ingen har väl orkat att läsa hela..
Nu ska jag i alla fall torka bort sminket sen ta halstablett sen borsta gaddarna. Efter det blir det att spela Sims en liten stund innan man stänger av och kollar på tv! 

Fortfarande sjuk

publicerat i Annat;

Kollar på vakna med nrj just nu. Ska snart ta mig upp ur sängen och duscha. Blir hemma idag också hade 38.6 när jag kollade nyss i alla fall idag så ska jag mest ta det lugnt och friskna till mig ska även lägga upp bilder som jag och Caroline tog ska komma ihåg det också ;)

Sjuuuuk

publicerat i Sofie♥;
Tog bussen till skolan idag men var inte med på någon lektion. Tog nio bussen hem orkade verkligen inte med skolan. Närjag gick ner för en backe så kändes det som att jag skulle falla ihop. Tog tempen imorse och då var det 36.9 och nu är det 38.2 inte undra på att jag mår som jag mår. Känner mig så himla trött hela tiden men ja jag ska sluta klaga nu. I alla fall när jag kom hem så kollade jag på TVD och bara tog det lugnt. Får se om det blir nå skola imorgon känns som att jag måste för vi har nationella och vill helst av allt inte missa det men vad ska man göra om man är sjuk? Annars så går jag imorgon och gör provet sen åker hem. Jag vet inte hur jag ska göra får se helt enkelt. 
Nu ska jag kolla runt på bloggar.
 

Funderar på bloggpaus

publicerat i Sofie♥;
Nu funderar jag igen på en bloggpaus. Känner att insperationen är som bortblåst. Om jag har en bloggpaus så kommer jag inte blogga på ett tag minst en vecka men jag vet inte. 
 
Idag så hade vi i alla fall nationella i svenska gick helt okej. Ska stänga av datorn direkt efter detta inlägg och fixa te. Mår så fruktasvärt illa just nu. Känner mig illamående,ont i magen och halsen :( Mår icke bra helt enkelt men aja. Om jag hinner klart med allt imorgon på morgonen då så tar jag och Felicia den tidiga bussen till skolan. Men orkar inte sitta vid datorn nå mer nu mår icke bra så ska fixa te sen lägga mig i sängen och kolla på vampire diaries.
random bild men whatever?

Hurry hurry!

publicerat i Sofie♥;
Nu ska jag gå och fixa pannkakor så blir det min och Hampus frukost imorgon. Snäll syrra jag är fast detvar jag som sa att vi skulle äta det imorgon. Efter det så ska jag duscha och sen efter det ska jag lägga fram kläder jag ska ha imorgon. Måste läsa i min bok också eftersom att den ska vara färdigläst innan sportlovet tror jag det var. Imorgon så har vi nationella i svenska ända fram till lunch. Är inte speicellt taggad men har ju mina M&M's och fanta exotic sen även musik som sällskap. Haha men nu ska jag börja så jag blir klar någon gång. Kanske bloggar mer sen.
 

Bored

publicerat i Sofie♥;
Skolan idag var helt okej. Hade engelska redovisningen idag kunde verkligen inte koncentrera mig fy fy. Haha aja hade vollyboll på idrotten och jag tycker inte om vollyboll så det var tråkigt. Fick sluta halv tre idag vilket var riktigt skönt tycker jag. Har typ inget att blogga om så ska väl forsätta tröka nu.
 

God morgon

publicerat i Annat;

Har precis ätit frukost ska bara dricka upp min chai latte sen så ska jag borsta tänderna och klä på mig och efter det så är jag klar. Skolan idag kommer vara rätt så lugn men nu ska jag fixa klart det sista :)

Hej alla glada

publicerat i Sofie♥;
Caroline jag lovar att bilderna kommer upp imorgon! :D Håller på med en annan sak just nu och det är att läsa på en novell haha därför inte bilderna kommer upp ;)
 
I alla fall idag så var jag en stund med Caroline var ute och tog kort. Skrattat med för den delen. just nu så sitter jag här som sagt och läser på 1D novell. Har sjukt ont i halsen och känner mig trött i kroppen. Kanske något på gång igen då...
Fast nej jag ska vara frisk! Inte bli sjuk det har jag verkligen inte tid för just nu. Min blogg har stått på en paus i några dagar men har helt enkelt inte orkat bloggat så har tagit en liten blogg paus vilket behövdes. Men mår som sagt inte det bästa känner mig sjuk men nej jag ska till skolan imorgon! Ska gå och borsta tänderna nu sen fortsätta att läsa novellen! :)