Don't let me go

publicerat i Sofie♥;
Sitter just nu i stugan vid High Chaparral och fryser. Har haft det jättebra än så länge. Kommer komma hem på söndag då det förmodligen kommer komma upp bilder. Kanske inte just på söndag utan mer på måndag då isåfall. Imorgon bär det av till Göteborg wohooo!! Men nu ska jag kolla några bloggar. See ya  

Snyggt från Cubus

publicerat i Sofie♥;
Birdie tee
Denna fina t-shirt fick jag av mamma när vi var i Västerås. Hur skön som helst och passar till vad som helst. 
Lena tee
Och denna ska jag köpa nästa gång jag är inne vid Cubus. Prövade den när vi var i Västerås men hade inte pengar med mig så kunde inte köpa den då men nästa gång så. 
Aida blouse
Jag älskar skjortor tycker det är så snyggt. Denna skjorta passar ihop med ljusa och mörka jeans vilket är perfekt. Lol jag låter som en expert men det är jag inte.
Marine roundneck
Vem älskar inte sköna tröjor som är varma? Tänk er en kall dag och ni vill ha något skönt på er då passar denna tröja perfekt! Jag har flera sånna här och jag älskar dom. Men denna skulle inte sitta så fel. Kanske nästa inköp för mig då.
Necklace eagle
Detta halsband är en stor favorit för mig. Alltid under hösten och vintern så har jag på mig ett halsband. Detta halsband är även inte så dyrt. 79kr vilket inte är så dyrt.
 
Okej jag är ingen expert på detta men det är roligt att tipsa er om saker. 

I'm back

publicerat i Sofie♥;
Har haft lösenord på denna blogg i ungefär en månad av många anledningar. Dels för att jag har varit riktigt deprimerad och sen att jag inte haft orken. Men nu tar jag nya tag och ska börja med bloggandet igen. Kommer inte uppdatera varje dag det ska ni veta redan nu. Jag tycker det känns som en stor börda och att man måste blogga varje dag men det tänker inte jag göra. Ha det så bra så länge!