BLOGGPAUS

publicerat i Sofie♥;
Bloggpaus nu fram till nästa vecka! Hinner inte sitta och blogga har för mycket som ska göras klart i skolan så skolan kommer före! Nu vet ni så vi hörs någon gång nästa vecka! Nu ska jag svara han på facebook. Nu blev ni nyfikna va? Lol nej men vi hörs när vi hörs!  

See ya

publicerat i Sofie♥;
Ska om typ 45 minuter åka ner till stan och möta upp Felicia då vi ska äta och efter det kolla på bio. Ska bli roligt. Idag så har jag inte gjort så fruktansvärt mycket, cyklat iväg med Hampus till pickaboo och då fick han lite saker av mig. Snäll jag är! Sen när vi kom hem så har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. Imorgon så åker vi i alla fall till mormor och morfar och det ska bli roligt och hon kommer nog mest skratta åt den saken hon ska få av mig och Hampus. Nu ska jag kolla lite bloggar innan vi åker.
 

Eric Saade♥

publicerat i Sofie♥;
Tumblr_mkdbmvf7dg1s0n9gho1_500_large
Tumblr_mg9ygy7kh31rudl0wo1_500_large
Fa8f47f2ad780ad40d36eb472daaf787_large
He's not just an artist to me he is so much more ♥
Jag har alltid stöttat Eric och kommer alltid att göra det. Jag har sett honom 2 gånger live och jag hoppas verkligen jag kommer få se han igen och jag vill verkligen träffa han någon gång och berätta för honom hur mycket han betyder för mig men jag vet att det inte kommer hända :/ Men jag måste ändå tänka positivt. Han betyder så otroligt mycket för mig och jag står för att jag älskar honom. Han har lärt mig så sjukt mycket och hans texter meningsfulla. Han är en av dom som jag ser upp till! Och jag är stolt över hur långt Eric har kommit och jag kan stolt säga att jag vart här sedan början. Att se honom växa mer för varje dag är helt otroligt.
 
"A fighter keeps fighting. You gave me the reason, you light up my silence. No matter the season. Winter cold, summer, fall not alone, not at all. Without you I'm nothing ♥" 

Tired and I know it

publicerat i Sofie♥;
Helt slut i kroppen. Har vart ute hela dagen och gått mycket. Cyklade ju även dit och var död när jag kom fram. Var med i Julias grupp och det gick prima (Y) Har duschat för ett tag sedan och sitter nu död i sängen och kollar på bloggar medans jag pratar med några på facebook. Like always. I alla fall så cyklade jag hem med Josse och Mauham. Elisa följde med en liten bit och jag var så trött när jag kom hem. Men nu är det äntligen helg och det är så skönt! Men nu ska jag gå och hämta kladdkaka så vi ses! 

Tired

publicerat i Sofie♥;
Hoppas att ni alla mår bra? Själv så mår man sådär. Fryser ena sekunden och den andra sekunden så är det överdrivet varmt. Men jag ska inte bli sjuk har inte tid för det nu. Och under helgen så ska jag på lördag först äta med Felicia någonstans vid stan sen efter det blir det bio med henne också. Fast and Furious 6 så det ska bli jätteroligt! :D På söndag ska jag åka iväg till mormor och morfar och fira mors dag som vi brukar göra. Imorgon går jag till fyra och jag orkar inte. Får kämpa på. Men nu ska jag kolla på några bloggar och sen så stänger jag av datorn och sover tror jag. 

Snart fyra på natten

publicerat i Annat;

Jag kan inte sova. Är inte trött :( Jobbigt tycker jag men pratar med en kille som håller mig sällskap :) Kommer säkert vara uppe hela natten och det är ljust ute också så blir svårare att somna då. Jobbigt läge. I alla fall så idag ska jag bara vara hemma hela dagen och säkert sova eftersom jag inte kan somna nu. Konstigt tycker jag för jag har alltid så lätt för att somna men inte i natt aja bloggar mer sen och nu funkar äntligen min blogg igen :D

Nationella imorgon

publicerat i Sofie♥;
Idag så har det vart en bra dag.Jobbade på bra på SO:n idag och efter det så var jag med på spanskan en liten stund innan jag drog iväg till en tandsak med mamma. Nu är det bestämt att jag ska ha tandställning då blir det räls på både under och över käken och då ska man även dra ut 4 tänder. Låter trevligt eller nåt sånt. Nej men jag vill ha dom perfekta tänderna för då får man mycket bättre självförtroende och man ler oftare. Kom hem runt fyra och sen dess harjag bara suttit i sängen och latat mig framför datorn ska dock plugga lite matte nu inför provet som är imorgon. Problemlösningar eller vad det var och det har jag så svårt för. Nu ska jag resa mig upp ur sängen och hämta mobilen eftersom den har vibrerat ett ex antal gånger. See ya!

Loool

publicerat i Sofie♥;
Hoppas att ni haft det bra idag? Min dag har vart helt okej. Skrattade en hel del på matten var så trött och IDa sa ett ord men jag trodde hon sa något annat så fick världens skrattattack. Jag var helt enkelt trött. Har duschat för ett tag sen och nu sitter jag här i sängen och äter glass medans jag pratar med några på facebook. Trevlans eller något sånt. I alla fall så har jag faktiskt inget läsvärt att skriva. Eller jo det vart typ bråk idag mellan två busschaufförer loool xD
 

Tired as f..

publicerat i Sofie♥;
Hoppas eran dag vart bra idag för det har min vart! Berättar om en stund ska bara fixa sängen.
 
Så klart! I alla fall så duschade jag runt sju tiden och typ halv nio följde jag med Caroline till Willys och köpte lite gottit. Alltid lika gott men har inte ätit något av det jag köpt. Köpte bara M&M:s och en cola men harinte orkat. Är fortfarande så sjukt mätt efter maten. Imorgon är det söndag :( Vill inte att det ska vara skola på måndag vill ha sommarlov nu! Ska till High Chaparall på sommaren och jag längtar så sjukt mycket och efter det kanske vi ska till Göteborg! ♥ Ååh High Chaparall är det bästa stället ever!! Men imorgon då så ska jag bara vara hemma och slappa eftersom att det är skola på måndag :( Nu ska jag svara några boys på facebook sen blir det att kolla på tv tills jag somnar! See ya later!! 
 

Internet is working okay again!

publicerat i Sofie♥;
Internet börjar funka som vanligt igen vilket gör mig väldigt glad för då kan jag börja blogga igen. Igår så hade jag världens träningsvärk i mina ben så låg mest i sängen då igår. Kollade även på Vampire Diaries och gud vad jag grät igenom det avsnittet :'( Sista avsnittet nästa vecka på säsong 4 åh vill inte att det ska vara slut :( Jag var ju på One Directions konsert i onsdag och det var den bästa dagen i hela mitt liv! Att se sina idoler live det är helt obeskrivligt! Jag har fortfarande inte förstått att jag har sett dom live. Mamma har tagit kort med sin kamera som jag kommer få sen så får vi se om ni kanske kan få se bilder. Jag skrek så mycket och sjöngmed i alla låtar och dansade med. Jag saknar dom och deras röster :( I alla fall idag så ska jag följa med mamma och handla sen efter det blir det nog att bara slöa. Vädret ute är blandat. Det blir kallt sen varmt sen kallt igen. Weird. I alla fall så glömde jag nu bort vad jag skulle skriva haha så typiskt mig xD Ja men ja jag skulle skriva något där men jag glömde som sagt bort så jag bloggar mer sen :)