It's my birthday!

publicerat i Sofie♥;
Denna dag är perfekt! Fick mycket bra saker av mamma. Fick vattenhögtalare så himla glad över att jag fick dom sen fick jag det finaste skalet. På söndag så kommer det komma folk hit och fira mig och Hampus så då kommer jag få mera saker. Längtar till nästa lördag för då ska jag äntligen få vara med världens bästa vän! 
Nu ska jag starta om SOML :)
 

Pluggandes värld eller nåt sånt

publicerat i Sofie♥;
Sitter i sängen just nu och pluggar det sista till provet imorgon. Kan det mesta till kommunikationen så det känns bra. HAr en lång dag i skolan imorgon från kvart i nio till kvart över fyra. Sen på torsdag så kommer jag antagligen inte blogga något alls eftersom att jag och Felicia ska vara kvar i skolan från 09.00-20.30 p.g.a öppet hus och vi hinner inte åka hem eftersom att vi inte bor i Hedemora. Men efter jag pluggat det sista så ska jag ta en dusch, göra popcorn och fixa ett stort glas med kallt vatten sen blir det supernatural resten av kvällen. 

God natt!

publicerat i Sofie♥;
 Har vart med Felicia nästan hela dagen. Roligt roligt! Först åkte vi till pickaboo och köpte godis sen hem till mig och kollade på F&F6 och sen gjorde vi inte så mycket mer. Nästa vecka är en chill vecka. Eller ja kanske inte. Vi har prov på onsdag och jag glömde mina böcker i skolan men dom ska jag ta hem på måndag. Sen på torsdag är det öppet hus så kommer vara i skolan typ hela dagen. Sen på fredagen är vi lediga och då fyller jag även år. Wihooo! Då blir jag äntligen 16. Och den dagen så ska jag baka kladdkakemuffins sen blir det att ta det lugnt resten av dagen. Men nu så måste jag sova. 

Supernatural time!

publicerat i Sofie♥;
Har inte bloggat något men har inte orkat. Skoldagen idag var helt okej men är inte taggad inför imorgon. Ska till aulan klockan ett och vara där i två timmar. Fick dock veta en riktigt bra sak idag och det är att vi är lediga den 25:e oktober på min födelsedag!! Vi har öppet hus dagen innan så då ska jag och Felicia till donken och äta där. Btw Felicia om du läser detta just nu så har jag hittat på en till rolig video som jag ska visa dig imorgon. Nu ska jag slå på ett avsnitt av bästa Supernatural imorgon så börjar säsong 9 och jag längtar! Fast dock är det i Amerika men ja. Nu ska jag hämta fika och sen kolla på spn!