Svar

publicerat i Sofie♥;
Anonym
jag har några frågor som jag vill att du ska svara på. 
1. vad tycker du om folk som skriver sina egna kommentarer på sina bloggar? jag tycker det är konstigt. 
2. nu när det är höst vad föredrar du att ha på dig då? 
3. vad tycker du om folk som inte kan ha sin egen stil utan måste ta efter en hela tiden? för jag känner en som alltid ska göra likadant och försöka vara bättre än mig och ha ungefär likadana kläder som jag. vad ska jag göra? 
4. hur brukar du sminka dig? 
5. favorit varm dryck? 
 
Svaren på dina frågor kommer här! 
1.Håller med dig det är verkligen konstigt. Men vissa gör ju faktiskt så fråga mig inte varför för jag har ingen aning.
2.Stor kofta, pösigt linne och jeans med boots.
3.Sätt dig ner med din kompis och prata ut med henne. Kanske kommer hon förneka att hon inte alls gör som du gör och kommer på ursäkter. Skulle det hända då tycker jag att du ska hitta på en annan kompis att vara med. För hur roligt är det egentligen med en som alltid ska klä sig och göra som du hela tiden? Lycka till!
4.Puder, ögonfransböjare, mascara. Klart!
5. Chai latte. 
 
Lycka till nu med att prata med din kompis och förlåt för sånt sent svar! 

Cold

publicerat i Sofie♥;
Börjar bli så himla kallt ute nu, usch för det! Fast det finns dock en positiv sak med det och det är att man kan gå runt med stora mysiga koftor. Idag så har jag städat undan ordentligt på mitt rum gjorde det i fredags men inte ordentligt tydligen som jag såg idag men nuså. Har sovmorgon imorgon så ska upp i bra tid och göra fattiga riddare och dricka té till det ♥ Så onyttigt men så gott. Nu ska jag gå ner till källaren och ta en dusch så bloggar jag efter det! 
1 think

Spn time!

publicerat i Sofie♥;
Nu ska jag mysa ner mig i sängen. Ska tända doftljus och fixa chai latte och spendera resten av denna dag av att kolla på spn! Cozy! Har kollat på lite cardigans och stickade koftor som jag ska köpa nästa gång jag är vid Västerås eller vid Borlänge. Lär ha några fler även om min garderob är nästan full. Måste verkligen fixa om i min garderob någon dag när jag har lusten till det. Men vad kommer hända under denna kommande vecka? Jag har ett prov på torsdag och skolfotografering på tisdag. Men nu är det spn time! 

All you ever did was wreck me

publicerat i Sofie♥;
Wrecking Ball är så bra. Och alla som hatar på henne och hennes video. Har en sak att säga åt er. Försvinn. Musikvideon har en betydelse och förstår man meningen bakom den så förstår man. Usch för er som hatar på henne. Hon växer upp hon är inte Hannah Montana längre. Förstå det. 

Håltimme

publicerat i Sofie♥;
Sitter inne vid biblan med Ida och Ann-Sofie och är på datorerna. Har håltimme fram till fem över två så det blir att sitta här fram till dess. Ska till tandhygenisten idag och det vill jag inte. Kommer säkert vara hungrig då också. Aja det är väl som det är dårå. Slutar kvart över fyra så då går jag till busshållsplatsen och tar bussen ner till stan och möter upp mamma där. Men nu ska jag kolla facebook och bloggar så vi syns.  

Sad but true

publicerat i Sofie♥;
FWHI
Förutom den med kompisarna. Jag tycker inte alls dom är fula och det kommer dom aldrig bli heller! 

don't tell me what to do

publicerat i Sofie♥;
Anonym

uppdatera mera om du vill ha några läsare! 
har en fråga också vilken är din bästa vän?

Sv;För det första don't tell what to do. Jag bloggar precis när jag vill och jag ska inte känna mig tvingad till att blogga. Jag har ett liv utanför bloggen också. Jag orkar inte blogga varje dag hela tiden. Jag går första året i gymnasiet vilket betyder en hel del mer inlämningar så jag har inte tid och jag slutar sent nästan varje dag. Så respektera det.
 

Helluuu

publicerat i Sofie♥;
Hoppas eran dag vart bra? Det har min i alla fall. Åt på donken idag med Felicia på lunchen mycket gott. Skoldagen var inte så jobbig som jag trodde den skulle vara men måndagar går ju alltid snabbast. På lördag så åker jag mamma och kanske Hampus till Västerås och kolla på en jacka till mig. Jag ska även se om dom skorna jag vill ha finns där och sen ska vi kolla efter One Direction's nya parfym. Har pratat med P en stund och stackaren är så himla trött. Somnade till när vi pratade. Helt plötsligt så blir han helt tyst och ja då hade han somnat. Jobbar hela dagarna inte undra på att han blir trött. Aja ska duscha nu sen dricka te så min hals kanske blir lite bättre. Och efter det kolla på spn. Har sett klart alla säsonger så är på säsong 1 nu avsnitt 4. Beroende jag vet. See ya!