This is us

publicerat i Sofie♥;
Idag så har jag bara tagit det lugnt. Följde med mamma och handlade, köpte blåbär och vindruvor så gott! Imorgon så blir det också att bara ta det lugnt. I alla fall så ska jag om en liten stund kolla på this is us och sen blir det att sova. Onödigt inlägg men who cares?
 
XOXO
asdfghjkl;
One Direction

Den känslan

publicerat i Sofie♥;
Ni vet den där underbara känslan när det är en person man tycker så mycket om och den personen har sagt att den tycker om en lika mycket. Det är den bästa känslan som finns! Att veta att man betyder så fruktansvärt mycket för en. Veta att den personen alltid kommer finnas där för min sida. Alltid vara där när jag behöver prata med någon. 
Vi har ungefär lika intressen vilket gör allting så mycket bättre. 
Jag kan inte förklara med ord hur mycket han betyder för mig. Hur han kan göra mina dagar. Om vi kunde så skulle vi träffa varandra. Men det finns ett problem. Vi bor inte i samma land. Jag kommer ihåg hur han förut sa vänta bara tills jag får min drömbil då kommer jag åka till Sverige så att vi kan träffas. 
Eller en gång när jag var så himla nere att ingenting funkade då sa han ska jag ta nästa flyg till Sverige för att muntra upp dig? 
Han finns verkligen alltid där för mig och jag kommer alltid finnas där för han. If you are happy then I'm happy. If you are sad then I'm sad. Jag kommer fortfarande ihåg den dagen han skrev det och det stämmer faktiskt. Är han glad då är jag glad. Ja ni förstår. Det gör så fruktansvärt ont i mitt hjärta när jag vet att han är på dåligt humör och hur man hela tiden försöker uppmuntra honom men han är fortfarande ledsen. Liksom inget funkar men tillslut så blir han på bättre humör och allting är bra igen. 
 
Många säger att jag ska vara försiktig för man vet aldrig riktigt vem det är man pratar med. Men alla kan sluta vara så oroliga. Vi har pratat på skype och jag vet vilken han är. So stop judging and go on with your life! 
The best feeling | via Facebook
 
 
kände för att skriva av mig så ni måste inte läsa