Jag vill bli känd! :(((

publicerat i Sofie♥;
Jag vill också bli känd! 
Så nu var det sagt. Jag ska bli känd som sångare eller dansare ingen får stoppa mig! Ser ni jag har en dröm och never say never! Vem vet kanske jag blir känd? Nu kommer säkert några tycka att jag aldrig skulle bli känd. Faktiskt några som sagt det till mig bara jag tror inte du kommer bli känd. Kommer jag komma tillbaks om några år bara bitches please i´m famous! Fatta härligt det skulle vara! 
Men jag har ett mål och det är att bli känd.
Men sitter i sängen och lyssnar fortfarande på musik. Ni kommer få bilder imorgon på mina väggar hur vackra dom är! True Directioner här!
Lyssnar på en låt med Justin Bieber så sjukt bra den är! Lägger ut den när jag vaknar. Imorgon ska jag städa rummet låter tråkigt men måste göras. Vädret är ju inte det bästa heller så bara att passa på. Typisk svensk sommar! Jag längtar till värmen så jag kan bli brun! Flagnar lite i ansiktet ser så sjukt fult ut ska ni veta! 
Men kollade på en serie med Justin Bieber och då råkade han liksom hur ska man förklara gå in i en glasvägg riktigt hårt med huvudet men han fortsätte och sjunga sen när han sjöng klart så tackade han och gick nerför trapporna då svimmade han av. Satt här och grät då ju! :(
Men sedan så kollade jag på funny moments med One Direction då vart allting mycket bättre igen you just gotta love them! 
Nu ska jag svara en på facebook 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

oj lol

Svar: Allt du har att säga? Kommentera något vettigt eller kommentera inget alls!
Sofie Strandberg

Kommentera inlägget här :