Shower

publicerat i Sofie♥;
Hoppas eran dag vart bra idag och att ni mår bra! :) 
Längtar så sjukt mycket till påsklovet nu går bara två dagar till sen så är det påsklov! Ska efter detta inlägg gå ner och duscha sen blir det att äta eftersom att jag inte ätit än så blir att äta och kolla på vampire diaries låter perfekt det! Fick mina One Direction saker idag. En tjocktröja och en t-shirt sen deras album up all night limited yearbook edition :D Tack så jättemycket mamma! :D Men bloggar kanske senare ska duscha nu så jag kan äta sen är sjukt hungrig!
See ya later! 

That one friend you can be silly with

publicerat i Sofie♥;
Världens sjukaste och roligaste humor det har denna tjej Felicia och hon är min bästa vän! Hon kan skratta åt vad som helst helt enklet typ som jag då. Världens härligaste brud och en vän jag verkligen aldrig vill förlora! Vi har så sjukt många minnen. Som förra året på karnevalen och vi köpte helium ballong och satte oss i ett trapphus och lät så himla roliga! Och karusellen som var typ på en platta och du skrek och var så rädd för att vi kanske skulle ramla ur den eller att den skulle lossna. Och jag bara satt där bredvid dig och skrattade så tårarna rann sen virvelvinden när vi hela tiden slog i våra huvuden på den där hårda saken som vi lutade oss mot och när dom hade på mer fart och vi bara skrek. Det var nog vi som skrek mest xD Och vi var nästan hela sommaren dom enda gångerna vi typ inte var det var då när vi inte kunde annars var vi hela tiden. Vi var ute och tog massa kort och filmade olika videos. Fangirlade sönder gjorde vi ju också det får vi inte glömma bort! Men du ska veta oavsett vad som händer så kommer jag alltid vara vid din sida. Kommer alltid stötta dig igenom dina beslut. En vän ska finnas för en dygnet runt och det kan du räkna med. Jag kommer alltid finnas för dig det vet du! Du är guldvärd alla skulle behöva en sådan vän som du! Sprider glädje omkring sig och bryr sig riktigt mycket om folk det är precis vad du är Felicia! 
Jag älskar dig bästavän!♥
 

 

Hello

publicerat i Sofie♥;
Hoppas ni mår bra? Själv mår man inte på topp men ska endå iväg till skolan imorgon måste vara med på spanskan eftersom jag har en redovisning på att läsa upp mit rum på spanska utan stödord. Har inte alls bloggat men har haft fullt upp med att plugga och kollat på vampire diaries så just därför. Idag hade jag nationella i kemi vilket jag inte tyckte kändes att det gick så värst bra. Just nu så har jag världens ondaste mage,hals,rygg och mår blä men måste ju som sagt gå imorgon på grund av spanskan sen vill jag se klart på filmen vi kollar på på so:n. Men nu ska jag stänga av datorn och ta en tablett sen borsta gaddarna efter det blir det att lägga sig under det varma täcket och kolla på vampire diaries. 
 

Praktik

publicerat i Sofie♥;
Har inte orkat bloggat och orkar inte det nu heller egentligen. Men har vart på praktik dom här tre dagarna och det har varit så roligt. Ville inte lämna dom idag :( Men måste det för ska till skolan imorgon och fixa saker så tråkigt! Är hellre på praktiken! Mår inge bra men det är inte så konstigt det heller den klassen jag var med dom flesta var förkylda och några som vart sjuka så skulle inte förvåna mig om jag skulle bli förkyld. Men imorgon ska jag göra ett nationellt prov som jag inte var med på eftersom att jag var sjuk då. Längtar inte till imorgon om jag säger så vill inte! :( Men uppdateringen på bloggen kommer ligga rätt låg nu för orkar inte blogga och vet inte vad jag ska blogga om så ni får stå ut! Ha det bäst! PEACE!

Sick

publicerat i Sofie♥;
Inte bloggat på över en vecka men har inte orkat. Gick hem från skolan igår mådde inte alls bra. Men jag tog inte bussen hem för då så skulle jag väntat i en kvart utan jag gick hem. Var rätt skönt. Har jätteont i hela kroppen och det är inte träningsvärk så jag sa det till mamma och hon sa att det kanske kan vara influensa skit ;( Vi får hoppas att det inte är det. Ska i alla fall till skolan imorgon har sovmorgon dessutom! :D Så imorgon kan jag ta bussen tjugo i tio känns skönt kommer dock fortfarande gå upp samma tid så jag kan fixa mig i lugn och ro. Under sporlovet så vi var ju till Stockholm och det var rikigt roligt där. Fick saker från 1Dworld och kan säga att jag är nöjd så tack mamma! ♥ Sen åkte vi kryssning och det var roligt såg dogge doggelito (Y) Köööööng! Haha aja nu ska jag borsta tänderna sen lägga mig i sängen och försöka sova även fast man mår dåligt :(