Varmt och soligt

publicerat i Annat;

Sitter just nu ute och steker i solen ska snart bada i poolen med Hampus. Efter det så blir det att sola igen och sen bada igen ja ni fattar. Solen steker riktigt bra idag så har jag tur kanske jag får lite mer färg. Aja skulle bara visa att jag lever nu ska jag ta av poolskyddet och sen säga åt Hampe så vi kan bada. Ha det bäst så hörs vi kanske senare

Good night beautiful world

publicerat i Sofie♥;
Skola imorgon och det är bara tre dagar kvar. Helt sjukt hur snabbt dessa tre år har gått. I alla fall så är jag fortfarande förkyld inte nå roligt alls. Blir ett snabbt inlägg nu eftersom att jag ska sova nu eller ja jag ska dricka mitt vatten medans jag kollar på seaside hotel på mobilen. Även om det är tecknat så är det fortfarande bra! God natt peeeps! 

Fika time and home alone

publicerat i Sofie♥;
Det är ju roligt att man är sjuk...NOT! Har inte gjort någonting alls idag. Såhär har min dag sett ut.
 
HAmpus väckte mig vid nio men jag somnade om. Kommer tillbaks in en kvart senare. Sen så åkte dom iväg till Västerås så vart själv hemma och är det fortfarande. Har kollat på Warm Bodies och den var faktikst riktigt bra. R såg inte så dåligt ut heller. Just nu så gör jag inget speciellt. Imorgon så händer det väl inget speciellt. Blir det sol då då ska jag vara ute och sola hela dagen. Jag vill i alla fall vara lite brun till avslutningen som är på onsdag. På onsdag kommer jag splittras från klassen. Vet inte hur jag känner över det. Det kommer kännas superjobigt att lämna tjejerna men vi får verkligen inte tappa kontakten! I alla fall så längtar jag som attans till High Chaparral. Ska bli så roligt och tills dess så ska jag vara brun som en pepparkaka. Lol inte för att det kommer hända men man kan ju alltid hoppas. Nu ska jag gå och hämta fika och sedan kolla på vampire diaries.Förvånade? Det borde ni inte vara. 

Over

publicerat i Sofie♥;
Bloggpausen är nu över. Jag har ingenting kvar i skolan och är ledig imorgon och på fredag vilket känns skönt eftersom jag är sjuk. Har ont i öronen. Kan knappt äta på grund av min hals. Så det är tur att man är ledig fyra dagar så jag kan få vila upp mig. I alla fall så uppdaterar jag antagligen mera imorgon. See ya!