Vi hissar och dissar:

publicerat i
Hissar:
1. One Direction. 
Inget snack om saken. Dom har insperats oss båda. Dom har lärt oss att man kan faktiskt le och tycka om sig själv. Vi älskar dom så himla mycket och ja dom är dom bästa killarna! Ord kan inte förklara hur mycket dom verkligen betyder för oss.
2. Äkta vänner.
Vi båda har insett vilka som är våra äkta vänner och ja finns inte så mycket och säga om det.
DISSAR:
1. Hat om 1D.
En tjej skrev att hon skulle döda Louis på flygplatsen. Liksom hur störd får man bli? Seriöst sök hjälp för fan.  Alltså vad har dom gjort er? Niall har ändrat så mycket för dom nya "fansen" kan inte ens kalla dom för fans. Seriöst allt hårt killarna få ta på grund av idioter som inte har något liv och måste klaga på fem underbara killar. Ni vet inte att dom tar åt sig utav era idiotiska kommentarer. Dom är också helt vanliga människor precis som vi är fast dom lever sin dröm. Liksom varför hata på det? Ni är löjliga som tycker dom är "fula" "dåliga" liksom har dom gjort ert något? Nej så sluta klaga på dom!
2. "Snygg sidor"
Liksom mår någon ens bra utav det? Folk lägger ut bilder för att bli t.ex "Sveriges snyggaste" Liksom det är ju bara pinsamt och rent utsagt löjligt. Ingen får bättre självförtroende utav det så ni kan ju lika gärna lägga av. Det är rent av patetiskt och alla har olika smak. Get a life.

Kommentera inlägget här :